user_mobilelogo
fotisal1989 , Elenhkon και 221 επισκέπτες
Αγαπητοί γιατροί,Χρόνια Πολλά με Υγεία σε εσας και τις οικογένειες σας!Θα ηθελα τη γνωμη σας αναφορικά με τις "ένοχες" τροφες κατά τη περιοδο της εγκυμοσυνης.Πιο συγκεκριμενα εχω διαβασει για τη παπαγια και τον ανανά...Προσωπικά λογω εντονης ναυτιας,οταν καταναλωνω αποξηραμένα κομμάτια παπαγιας αισθανομαι ανακούφιση και νομιζω οτι υποχωρει εστω και προσωρινα αυτη η δυσαρεστη αισθηση της ζαλης και του εμετου.Αληθευει οτι απαγορευεται η καταναλωση της απο εγκυους?Σας ευχαριστω θερμα,Δανά...
Καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο βοηθανε τα glucophage με συνδιασμο inofert να μεινουν εγγυες τα κοριτσια με πολυκυστικες ωοθηκες και αμμηνοροια.. Εχω ξεκινησει την θεραπεια για πρωτη φορα ειχα περιοδο μετα απο 28 μερες τον δευτερο μηνα τωρα δεν ειχα περιοδο.. Σας εχουν τυχει κοριτσια στην ιδια περιπτωση που να μειναν εγγυες με αυτη την θεραπεια? Και κατι αλλο τα τεστ ωορρηξιας αξιζει να τα κανω σε τετοια περιπτωση? Ευχαριστω πολυ...
Καλησπερα σας, Ειχα ελεύθερες επαφες σε ολη τη διάρκεια του κυκλου κ στις γονιμες. 4 μερες πριν τη περίοδο εκαβα β χοριακη βγηκε 1.20 ,αρνητικη. Ο κυκλος μου είναι σταθερός στις 28-29 μέρες. Την 28η μου ηρθε αιμα και κρατησε για μια μερα. Σημερα 4η μερα ειχα ελαχιστο καφε στο σκουπισμα Χρειάζεται να επαναλάβω χοριακη; Ευχαριστώ...
Πριν απο μερικες μερες εκανα θεραπεια για τη βακτηριακη κολπιτιδα με χρηση κολπικης κρεμας(συμβουλή ιατρού). Εφόσον τελείωσα η θεραπεία οι κολπικες μου εκρισεις είναι πιο κίτρινες από το κανονικό με μικρούς ασπρους σβολους και έχω φαγούρα. Επίσης πονάω λίγο κατά την σεξουαλική επαφή. Είναι όλα καλα;...
Γιατρέ Καλησπέρα, είμαι 36 ετών και ο γυναικολόγος μου μου έδωσε να κάνω κάποιες ορμονικές εξετάσεις την 4η μερα του κυκλου. Το ραντεβού μου είναι μετά το νέο έτος και ε΄χω αγχωθεί λίγο... Βλέπετε κάποιο πρόβλημα γονιμότητας? Είναι πολυ χαμηλά τα οιστρογόνα? Δεν έχω ακόμα παιδιά. FSH 5,26 (Ωοθυλιακη τιμές 3,5-12,5) LH 5,3 (Ωοθυλιακη τιμές 2,4-12,6) PRL 14,8 (τιμές 5-35) Οιστραδιολη. 57 (Ωοθυλιακη τιμές 12,5-166)...
Καλησπέρα σας!Ηθελα να σας ρβτησω κατι για το οποιο αγωνιω..Βρίσκομαι στην 23η εβδομάδα κυησης. Πρόσφατα έκανα τη β επιπέδου στην 21η κ το μηκος τραχηλου ήταν 31 χιλιοστά.Στην αυχενικη,τη 12η εβδομάδα ήταν 34.Είμαι φυσιολογικό για την εβδομάδα πού είμαι;Ο υπερηχογραφιστης δεν σχολίασε κάτι.Οι κραδασμοί του αυτοκινήτου μπορούν να το επηρεαζουν;; Το ρωτάω γιατί καθημερινά κάνω 2 ωρες δρόμο πήγαινε ελα για τη δουλειά μου......
Καλημέρα και χρόνια πολλά με υγεία. Περίοδος δεν μου έχει έρθει ακόμα έχω καθυστέρηση μιας εβδομάδας, όπως σας είχα πει περίπτωση εγκυμοσύνης δεν τίθεται καθώς δεν έχω ελεύθερες επαφές ακόμα λόγω μεθοτρεξατης... Είχα κάνει υπέρηχο και ήταν όλα καλά. Διάβασα στο ίντερνετ για την κλομιφαινη. Θα με βοηθήσει πιστεύετε; ο γυναικολος μου μου είπε δεν χρειάζομαι... Αλλά η περίοδος άφαντη... Για να άργησε η περίοδος λογικά άργησε η ωορρηξια και για αυτό και η καθυστέρηση περιόδου.. Αλλά έχω προβλημάτιστ...
Καλησπερα σας, Μετα απο εξωμητριο κυηση στην αριστερή σάλπιγγα και λαπαροσκόπηση χωρις να χαθεί η σάλπιγγα,εκανα σαλπιγγογραφια Το πορισμα της ηταν το εξης: μητρα φυσιολογικό μέγεθος κ σχήμα. Εικόνα εξεργασιας στη μήτρα δεν παρατηρείται. Το εύρος του εσω τραχηλικου στομιου ελέγχεται εντος των φυσιολογικών ορίων. Ευχερης η βατοτητα σκιαγραφικου δια των σαλπιγγων προς την περιτοναικη κοιλότητα,που απεικονίζονται καλως χωρις εμφανή τοιχωματικη αλλοίωση. Το μικρού βαθμού οίδημα στο τοίχωμα των λη...
Καλησπέρα σας Σας ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια που προσφέρετε. Είμαι 28 χρόνων έχω κύκλο 30-35 μέρες περίπου και είμαι στο δεύτερο μήνα προσπάθειας για εγκυμοσύνη. Εχουμε σε όλο το κύκλο επαφές ανά μερα. Δεν έχω κάποιο ορμονικό πρόβλημα. Είμαι στην 41η μέρα του κύκλου χωρίς ίχνος αίματος και με αρνητική χοριακή τη 40η μέρα. Τις τελευταίες μέρες έχω πόνους χαμηλά,θα έλεγα κυρίως δεξιά και έχω και υγρά λευκά άοσμα..Πιστεύεται είναι κάποια κύστη;...
Πυοσφαιρια ++ Επιθηλια ++ Trichomonas vaginalls not seen Ison grade 3 Clue cells seen Candida see not isolated Neisseria gonorrhoeae not isolated Mycoplama hominis not isolated Oreaplasma urealyticum not isolated Εκ;να κολπικη καλλιεργεια. Θα μπορουσατε να μου εξηγησετε τι σημαινουν αυτα?...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!