default_mobilelogo
    Καλησπέρα!!Η κόρη μου είναι 3, 5 χρονών και εδώ και 6 μήνες αρκετές φορές έχει στο εσώρουχό της πράσινα υγρά (όχι βλεννώδη) τα οποία μυρίζουν λίγο. Έχω μιλήσει αρκετές φορές με την παιδίατρό μας και μου είπε να μην ανησυχώ.Μου είπε να της δώσω αντιμυκητιασικό σιρόπι αλλά δεν είδα κάποια βελτίωση.. Δεν έχει φαγούρα ή τσούξιμο στην περιοχή. Την καθαρίζω με ειδικό σαπούνι και η αλήθεια είναι ότι κατά την καραντίνα είχε βελτιωθεί αφού δεν πήγαινε στον παιδικό σταθμό και την καθάριζα εγώ μετά την του...
    Καλησπέρα πριν 6 χρόνια έβγαλα μια κύστη στην αριστερή ωοθήκη των 4 εκατ. Η γιατρός μου μου είπε να την προσέχω και μου έδωσε κάποια φάρμακα όμως με την δουλειά μου (δουλεύω σε κουζίνες κάθε καλοκαίρι) δεν την παρακολουθούσα και τόσο και ούτε με ενοχλούσε κιόλας. Έκανα όμως τα εξάμηνα τσεκ απ μου και η κύστη βρισκόταν στα ίδια.. Το 2018 προς 2019 παρατηρήσαμε ότι μεγάλωσε στα 6 εκατοστά και είχα έντονους πόνους ειδικά μετά την σεξουαλικη επαφή..μιλησα με έναν γιατρό στην Αθήνα και μου είπε να τη...
    Γιατρε ειμαι στην 8η βδομαδα και μου σταματησαν ολα τα συμπτωματα μεσα σε μια μερα.ενω πριν ειχα εντονες αναγουλες.ειναι ανησυχητικο;...
    Καλησπερα γιατρε, βρισκομαι στην πρωτη ημερα περιοδου, μπορώ να κανω ερωτα με τον συντροφο μου, γενικοτερα στην περιοδο προκαλουν προβλημα οι ερωτικές επαφες;;...
    Είμαι 40 ετών μητέρα ενός κοριτσιού 7 ετών. Ο κύκλος μου είναι συνήθως 26-28 ημερών διάρκειας 7 ημερών. Τον Ιανουάριο είχα πρώτη φορά καθυστέρηση 32 ημερών. Έκτοτε ο κύκλος είναι εντός της φυσιολογικής διάρκειας με εξαίρεση τον τελευταίο ο οποίος παρουσίασε καθυστέρηση 32 ημέρες και διήρκεσε 3/7- 9/7. Ωστόσο μετά τις 9/7 βλέπω καφέ εκκρίσεις πολύ μικρές σε ποσότητα κυρίως στο σκούπισμα. Τεστ Παπ και ενδοκολπικο υπέρηχο είχα κάνει τον περασμένο μήνα, στις 19 Ιουνίου τα οποία ήταν καθαρά. Ο γιατρό...
    Καλησπέρα γιατρέ. Έκανα όρμο ο λογικές εξέταεις την 4η μέρα του κύκλου και οι τιμές είναι οι εξής Fsh :9 (φτ 3 - 8) Lh:4,1 (φτ 2-7) Οιστραδιολη :38 (φτ 25-145) Πρπλακτινη :55 (φτ 4 24) T3 0,70 T4 5,6 Tsh 2,73. Η προλακτινη έγινε μισή ώρα αφότου ξύπνησα μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να γίνεται 2,3 ώρες μετά το ξύπνημα η εξέταση για αυτό θα την επαναλάβω αύριο κάνοντας τη 2,3 ώρες αφοτου ξυπνήσω. Έχω προβλημάτιστει όμως και για την fsh που είναι ένα βαθμό πάνω από το φυσιολογικό. Αυτό σημαί...
    Γιατρε ειναι καπως περιεργη η ερωτηση μου..ειμαι στην 8η βδομαδα και ο γιατρος μου εχει απαγορευσει σεξουαλικες επαφες για το 1ο τριμηνο.ομως χθες βραδυ ειχα ονειρωξη(ακουσιο οργασμο)και δεν μου εχει ξανασυμβει..υπαρχει προβλημα για το εμβρυο λογω των συσπασεων;ευχαριστω πολυ.....
    Καλησπέρα,οι τελευταίες μου εξετάσεις έδειξαν Gardnerella vaginalis (clue cells σπάνιες αποικίες) και ο γιατρός σύστησε climycen κρέμα για 7 βράδια. Έχω ολοκληρώσει τα 5 βράδια αλλά διαπίστωσα πως η θεραπεία μου δημιούργησε πόνο στην κοιλιά και ναυτία. Πρέπει να ολοκληρωθεί η θεραπεία όπως και να έχει? Θα μπορούσα να τη σταματούσα στις 5 αντί για 7 εφαρμογές?Ευχαριστώ πολύ...
    Καλησπέρα σας , είμαι 24 με τάση προς πολυκυστικες. Ο κύκλος μου πάντα κυμαινόταν από 30-35 μερες .παρ όλα αυτα τον προηγούμενο μηνα δε μου ήρθε καθόλου περίοδος . Μετά από γυναικολογική εξέταση μου δόθηκε duphaston , 1 τη μέρα για 7 μερες . Εκτός από κάποια καφέ εκκρίματα δεν υπήρξε ροη και αιμα . Υπάρχει περίπτωση να έρθει ; Θα πρέπει να ξαναπάρω ; Δεν ξέρω αν επηρεάζεται η κατάσταση από την ψυχολογία αλλά το τεκευτΑιο τρίμηνο διανύω μια ιδιαίτερα αγχωτική περίοδο και έχει αλλάξει και η καθη...
    Καλησπερα γιατρέ σας παραθέτω τους τρεις τελευταίους κύκλους μου 23/04-27/04 25/05-29/05 23/06-28/06 Σημερα τα ξημερωματα 11-07 ειχαμε ενα ατυχημα και Πηρα εντός μιας ωρα το postinor Υπαρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης;...


    Δεν υπάρχουν ερωτήματα!