default_mobilelogo

Λογαριασμοί για προώθηση υπηρεσιών ή Προϊόντων διαγράφονται, σε περίπτωση που επιθυμείτε να προβάλετε τα προϊόντα σας οι Υπηρεσίες σας

Μπορείτε να στείλετε email στο info@gyn.gr.

ΣΚ και αργίες ενδέχεται να μην απαντάμε απαντήσεις δίνονται απο Δευτέρα εως Παρασκευή.

 

1.Δεν βλέπω την ερώτηση μου γιατί?

Οι ερωτήσεις σας δεν εμφανίζονται κατευθείαν πρέπει να περάσει ένα χρονικό όριο συνήθως κάποιον ωρών μέχρι να την δούμε και να την εγκρίνουμε. Παλαιότερα ορισμένοι χρήστες έστελναν μηνύματα καταγγελιών , ή προσπαθούσαν να δημοσιεύουν διαφημίσεις άλλων δικτυακών τόπων ή κατά λάθος είχαν τοποθετήσει το κανονικό τους όνομα μαζί με το πρόβλημα υγείας τους. Αν συνεργάτης μας απαντήσει σε κάποια εγκεκριμένη ερώτηση η απάντηση του θα εμφανιστεί αυτόματα.

Μην στέλνετε τα μηνύματα / ερωτήσεις πάνω από 1 φορά . Οι ερωτήσεις μετά ελέγχονται στην διάρκεια της μέρας και δημοσιεύονται στο forum

2.Καλησπέρα γιατρέ εχω στείλει την ερώτηση μου στο φόρουμ άλλα ακόμα δεν έχει απαντηθεί...και σας την ξαναστέλνω! Επειδή είναι επείγον!!

Αγαπητό μέλος η σελίδα είναι πληροφοριακού περιεχομένου και δεν έχει σκοπό να σας δώσει γνωμάτευση οι απαντήσεις που δίνουμε γίνονται βάση εκτίμησης των πληροφοριών που μας παρέχονται και δεν αποτελούν γνωμάτευση ισάξια μιας ιατρικής εξέτασης σε Ιατρείο και δεν έχουν σκοπό να αντικαταστήσουν τον Ιατρό σας ή την θεραπεία που μπορεί να σας δίνει ο προσωπικός σας ιατρός .

3.Σε Εγκυκλοπαιδικού και Υποθετικού χαρακτήρα ερωτήσεις δεν απαντάμε δεν φτιάχτηκε το forum για αυτόν τον λόγο.

Μην στέλνετε τα μηνύματα / ερωτήσεις πάνω από 1 φορά . Οι ερωτήσεις μετά ελέγχονται στην διάρκεια της μέρας και δημοσιεύονται στο forum. Αν μας στείλετε quote η κάνετε νέα ποστ πριν σας απαντήσει κάποιος συνεργάτης δεν θα λάβετε απάντηση, γιατί έτσι φαίνεται ώς απαντημένη στο σύστημα και ενδέχεται να την προσπεράσουμε (υπάρχει πλατφόρμα που μας δείχνει ποιες ερωτήσεις έχουν ένα αρχικό ποστ μόνο ). Επίσης αν δεν απαντήθηκε κάτι, ξανα ποστάροντας το δεν θα αλλάξει τίποτα διότι εγώ εγκρίνω τις ερωτήσεις ξανά και ξανα δεν θα τις παραλάβει κάποιος άλλος. Αν υπάρχουν παλιότερες αναπάντητες ερωτήσεις άλλων μελών δεν θα απαντηθεί νωρίτερα από εκείνες αν ξανακάνετε ποστ ή quote .

Όπως αναφέρουμε και στους όρους χρήσης (Τα περιεχόμενα του Gyn.gr παρέχονται «όπως ακριβώς είναι» χωρίς καμία εγγύηση εκπεφρασμένη ή και συνεπαγόμενη με οποιοδήποτε τρόπο. To gyn.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, διάγνωση ή θεραπεία. Το περιεχόμενο των άρθρων που δημοσιεύονται στο gyn.gr, όπως και των πληροφοριών που παρέχονται στο forum του site, αλλά και τα περιεχόμενα των εικόνων, διαγραμμάτων και του υπόλοιπου περιεχομένου της ιστοσελίδας («Περιεχόμενο»), προορίζονται αποκλειστικά, για ενημερωτικό σκοπό.Το Περιεχόμενο δεν υποκαθιστά την ιατρική επίσκεψη, γυναικολογική ή άλλη εξέταση, τις παρακλινικές εξετάσεις αλλά ούτε και τη διάγνωση και τη θεραπεία. Πρέπει πάντοτε να αναζητήσετε την επιστημονική συμβουλή του γιατρού σας ή άλλου επαγγελματία υγείας. Μην αγνοήσετε ποτέ την επιστημονική συμβουλή ή οδηγία ενός ιατρού, επειδή ενδεχομένως διαβάσατε κάτι διαφορετικό στο gyn.gr.

Οι γιατροί που απαντούν σε αυτήν το κάνουν όταν διαθέτουν ελεύθερο χρόνο δεν είναι υπάλληλοι του Gyn.gr. Αν επείγει κάτι έκτακτο δεν σημαίνει ότι μπορούν να σας απαντήσουν άμεσα από τον δικτυακό μας τόπο. Στοιχεία επικοινωνίας υπάρχουν στα προφίλ των χρηστών μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε μαζί τους.

Σε περίπτωση που πιστεύετε πως έχετε κάποιο επείγον πρόβλημα, επικοινωνήστε με το γιατρό σας ή αποταθείτε στο 166 αμέσως. Η αποδοχή ή χρήση των όποιων πληροφοριών εμφανίζονται στο www.gyn.gr γίνεται με αποκλειστικά δική σας ευθύνη. )

4.Η ερώτηση μου δεν έχει απαντηθεί γιατί?

Οι συνεργάτες μας είναι ελεύθεροι επαγγελματίες με εργασία και προσωπική ζωή, στο ελεύθερο τους χρόνο αφιλοκερδώς απαντούν στα ερωτήματα τον επισκεπτών. Το forum έχει δημιουργηθεί χάριν σε αυτούς και θα πρέπει να δείξετε κατανόηση σε τυχόν καθυστερήσεις. Σε περίπτωση που υπάρχει καθυστέρηση άνω των 24 ωρών επικοινωνήστε με τον χρήστη admin με ένα μήνυμα στον τοίχο του και θα προωθήσει το αίτημα σας σε κάποιον συνεργάτη μας.

5.Σε Εγκυκλοπαιδικού και Υποθετικού χαρακτήρα ερωτήσεις δεν απαντάμε

δεν φτιάχτηκε το forum για αυτόν τον λόγο.

6.Μπορώ να αλλάξω το όνομα χρήστη ή να ζητήσω να γίνουν διαγραφή όλα τα προσωπικά μου δεδομένα?

Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα χρήστη και τα στοιχεία σας από τις ρυθμίσεις στο προφίλ σας και να διαγράψετε τον λογαριασμό σας απο την επεξεργασία του προφίλ σας.

7.Μπορείτε να διαγράψετε τα μηνύματα μου?

Συνήθως δεν διαγράφουμε μηνύματα διότι τα μηνύματα αποτελούν την πηγή επισκεψιμότητα μας από την οποία και προέρχεται και ένα ελάχιστο έσοδο από χορηγούς ή εταιρίες για την συντήρηση του Gyn.gr και αποτελεί την ελάχιστη προσφορά από πλευρά των επισκεπτών για την δωρεάν προσφορά των υπηρεσιών μας και τον χρόνο που διαθέσαμε για να σας απαντήσουμε .

Η μη διαγραφή μηνυμάτων είναι και ο λόγος για τον οποίον προφανώς μας βρήκατε στο διαδίκτυο (από ερωτήσεις κάποιου άλλου μέλους με παρεμφερές πρόβλημα).

Κατά την εγγραφή σας, σας ζητάμε ψευδή στοιχεία για το απόρρητο σας και απλά ένα email για την ταυτοποίηση σε περίπτωση ανάκτησης κωδικών και για να ολοκληρώσετε την σύνδεσή σας στο Gyn.gr. Όλα αυτά τα στοιχεία δεν φαίνονται σε μηχανές αναζήτησης και επισκέπτες.

Δεν εμφανίζονται τα προσωπικά σας στοιχειά στο forum ή στο προφίλ σας αν δεν το επιθυμείτε εσείς.

Ότι στοιχεία συλλέγουμε από εσάς έχετε πρόσβαση από τις λειτουργίες του προφίλ να τα αλλάξατε καθώς και να τα διαγράψετε.

Με την διαγραφή του προφίλ σας όλα τα στοιχεία σας σε μηνύματα αντικαθιστώνται με ψευδή στοιχεία για να μην υπαρχει ταυτοποίηση με τον παλιό λογαριασμό.

Αν τώρα έχει γίνει κάποιο λάθος και έχετε βάλει στοιχεία που σας εκθέτουν πραγματικά, Μπορείτε να ζητήσετε και να διαγράψουμε κάθε μήνυμα όπου αυτά εμφανίζονται . Επιπλέον θα προβούμε και σε μια αίτηση στις μηχανές αναζήτησης για κατάργηση των αποτελεσμάτων που ίσως εμφανίζουν τις ερωτήσεις σας ή τα στοιχεία σας. αλλά αυτό θα πάρει χρόνο, συνήθως αργεί από μέρες έως και εβδομάδες ανάλογα με την εταιρία Google bing κ.λ.π.

Γιαυτό πάντα να προσέχετε κατά την εγγραφή σας τι δηλώνετε σε δικτυακούς τόπους.