user_mobilelogo
admin και 518 επισκέπτες
Γεια σας και πάλι Έπειτα από το εξωμητριο αποφασίσαμε με το γιατρό μου να προχωρήσουμε σε λαπαροσκόπηση και υστεροσκοπηση να δούμε τι συμβαίνει επιτέλους. Το αποτέλεσμα ήταν πως οι σάλπιγγες ήταν διαβατες ωστόσο βρέθηκε και αφαιρέθηκε ένας τεράστιος, όπως είπε ο γιατρός μου, πολυποδας, που δεν είχε φανεί με υπερηχο! Τρεις ερωτήσεις: 1. Υπάρχει πιθανότητα ο πολυποδας να είναι καρκινικός; 2. Υπάρχει περίπτωση να έπαιξε ρόλο στο εξωμητριο; 3. Έχω τρομοκρατηθεί γενικά που δε φάνηκε στον υπερηχο...
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΛΠ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΧΩ ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΟΩΘΗΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΓΡΑΨΩ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΚΑΠΟΥ ΕΞΩ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΕΣ ΕΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΛΗΡΗ ΟΡΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΘΥΡΟΕΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....
Καλησπέρα σας θα ήθελα να ρωτήσω, πριν 4 χρόνια το τεστ Παπ είχε βγει κατηγορία 3.... Μέχρι πέρυσι έβγαινε και πάλι καθαρό ... Σήμερα, πήρα τα αποτελέσματα και λέει πάλι κατηγορία 3 και να κάνω κολποσκόπηση και τεστ HPV και επανάληψη σε 3 μήνες; Είναι κάτι ανησυχητικό αυτό; Που μπορώ να κάνω αυτό το τέστ και πόσο κοστίζει;:...
Καλημέρα σας, Είμαι 38 και ο σύζυγός 43 . Μετά από 8μηνες ελεύθερων επαφών ,προέκυψε κύηση αλλά εξωμήτρια και αφαιρέθηκε η αριστερή σάλπιγγα. Ο κύκλος είναι από 28 έως 38 μέρες. Ο γυναικολόγος μας είπε να συνεχίσουμε τις ελεύθερες επαφές, τώρα είμαστε στον 4ο μήνα προσπαθειών. Το σπερμοδιαγραμμα καλο. Πήγαμε σε ενδοκρινολόγο γιατί τον θυρεοειδή δεν είχα ελέγξει ποτέ και οι τιμές στην 6ημερα του κύκλου είναι : Tsh :3,35 (0,27-4,70) LH: 16,44(2,4-12,60) E2: 70,47(12,44-233) FSH:9,27 (3,5...
Γιατρέ καλησπέρα... Θα ήθελα κι εγώ τη γνώμη σας... έκανα εξωσωματική με μεταφορά δύο βλαστοκυστεων 5 ημερών στις 5/3. Έκανα χοριακη τη Δευτέρα 18/3 με τιμή 810. Ως εδώ καλά. Ο εξωσωματικος μου ζήτησε επανάληψη της χοριακης την Τετάρτη 20/3 και η τιμή ήταν 1330. Μου είπε ότι έχει την ελάχιστη αύξηση , γύρω στο 65% ανά δύο ημέρες, αλλά ψάχνοντας στο διαδίκτυο μου φαίνεται μικρή η αύξηση. Φυσικά θα επαναλάβω τη χοριακη αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας. Είχα παλιά μια παλινδρομη κύηση , όπου πέρα από την...
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το φόρουμ, Είμαι 20 ετών και έχω σχετικά σταθερό κύκλο 26-32 μέρες αν και συνήθως την 29 μέρα έχω περίοδο. Θέλησα να καθυστερήσω την περίοδο μου για αυτό τον κύκλο διότι θα βρεθώ με τον σύντροφό μου που έχουμε σχέση από απόσταση και έτσι με την συμβουλή του γυναικολόγου μου πήρα από την 26η μέρα του κύκλου duphaston και θα το σταματήσω την 34η μέρα που θα φυγει και το αγόρι μου . Λογικά θα συνευρεθουμε ερωτικά από την 31η μέρα του κύκλου και μετα. Θα ήταν επικ...
Καλημέρα!Είμαι σχεδόν 40 ετών και έγκυος στο δεύτερο παιδάκι μου.Έκανα πριν λίγες μέρες την αυχενική και βγήκε καλή αναλογικά με την ηλικία μου. Τρισωμία 21: 1 προς 1351 Αυχενική διαφάνεια 1,50 Ορατό ρινικό οστό Μου είπαν ότι η papp-a ήταν καλή και ο δείκτης για Down έμεινε ίδιος. Παρολ' αυτά ο γυναικολόγος μου επιμένει να κάνω αμνιοπαρακέντηση,βασιζόμενος μονάχα στην ηλικία μου.Θεωρώ όμως, ότι το ρίσκο της αποβολής μετά την αμνιοπαρακέντηση είναι μεγαλύτερος. Ποιά είναι η δική σας άποψη?...
Γειά σας.... Τον Αύγουστο είχα μια Βιοχημική κύηση.... Ο γιατρός μου μου έδωσε inofert.... Ενώ τότε έμεινα έγκυος στον πρώτο μήνα προσπαθειών, τώρα έχουν περάσει αρκετόι μήνες και ακόμη τίποτα.... Εγώ είμαι 26 και ο Άντρας μου 29...Πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ?...
Καλημέρα!!! Εύχομαι να είστε όλοι καλά.. Τον Δεκέμβριο έκανα αποξεση μετά από παλυνδρονη κύηση, για μια εβδομάδα είχα που και που δείγματα από αίμα αλλά μετά τίποτα. Μετά από 30 μέρες ήρθε η πρώτη περίοδος. Πήγα στη γυναικολόγο για υπέρηχο και ήταν όλα καλά αλλά μου είπε να προσπαθήσουμε πάλι για παιδί μετά από 2 περιόδους. Οπότε περίμενα και την δεύτερη που ήρθε μετά από 32 μέρες. Προσπαθήσαμε για παιδί, λοιπόν, στις 28 Φεβρουαρίου, 2 , 4 και 6 Μαρτίου, με ημέρα ωορρηξίας την 5η Μαρτίο...
Καλησπέρα γιατρέ! Είμαι 32 ετών έγκυος στο δευτερο παιδάκι μου. Στις 22+1 εβδομάδες έκανα τον υπέρηχο β επιπεδου κ οι πιθανότητες μου για χρωμοσωμικες ανωμαλίες και μετά την αυχενική α τριμήνου και με τα αποτελέσματα της Β επιπεδου είναι 1 προς 20000. Παρατηρώντας τις απαντήσεις μόνη μου καθώς κανένας δεν μου έκανε αναφορά σε αυτο το νούμερο είδα αυχενικη πτυχη 5,5. Να τονίσω ότι ο εμβρυολογος μου είπε ότι όλα είναι παρα πολύ καλά. Αλλά διάβασα ότι υπάρχει μια σύγχυση με το αν είναι 5 η 6 το όρι...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!