user_mobilelogo

Ανεξήγητο αίμα

Καλησπέρα γιατρέ, Είμαι 20 χρονών με κύκλο 32-34 ημερών. Δεν έχω κάνει τεστ παπ. Τον Φεβρουάριο έκανα κάποιες ορμονολογικες οι οποίες ηταν: TSH: 2,68 (με τιμές 0,27-4,20) , FT3: 5,1 (με τιμές 3,10-6,80) , FT4:14,20 (με τιμές 12,00-22,00) και δεν είχα μύκητες. Τελευταία περίοδος 13 Μαρτίου στην οποία πονούσα αρκετά και την πρώτη μερα πήρα ένα ντεπον. Κατά την διάρκεια της περιόδου και μέχρι να τελειώσει παράτησα ότι η ποσότητα ήταν λιγότερη από ότι άλλοτε φορές και επίσης μου κράτησε 4-5 μέρε...


Δεν υπάρχουν ερωτήματα!
  • Σελίδα :
  • 1