default_mobilelogo
  Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπέρα ονομάζομαι Σταματοπούλου Βίκυ πριν 2 εβδομάδες έκανα σαλπιγκογραφια ,ο γιατρός δεν μου είπε ότι πριν την κάνω πρέπει να κάνω εξετάσεις για μύκητες και κολπίτιδα.Μένω στο εξωτερικό ,,δεν είχα την παραμικρή ιδέα ότι χρειάζεται πριν την εξέταση το έμαθα σήμερα από εδω μέσα.Εγω΄είχα κλείσει ραντεβού με τον γιατρό για τυπικές ςξετάσεις μετά από την περίοδο των διακοπών μας αλλά το ραντεβού μου το έβαλε μετά την σαλπιγκογραφία.Θέλω να ρωτήσω πόσο σοβαρό ειναι αν εχω μυκητες η κολπίτιδα;;;;;Δεν εχω κανένα σύμπτωμα .Όπως και να εχει εχω κλεισει ραντεβου για τις επομενες ημερες ελπιζω να μην εχω μολυνθει απο κατι αλλα δεν καταλαβαινω ειλικρινα γιατι ο γιατρος δεν μου το ειπε πιο πριν ,,τι να πω δυστηχως δεν μενω Ελλάδα.Ευχαριστω πολύ .
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#35694
Αγαπητή φίλη. Προληπτικά, εμείς εδώ, δίνουμε μία αντιβίωση, πενικιλλίνη, για 4 ημέρες, ξεκινώντας ένα 24ωρο πριν την εξέταση. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!