user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

konstantina47

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 3 χρόνια πριν
  1. konstantina47
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 03 Νοεμβρίου 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ. ΕΙΜΑΙ 31 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΕΙΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ. ΠΡΙΝΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ 11Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΙΝΑΙ  FSH 11.7 MIU/ML ΜΕ Φ.Τ. 2.8-11.3 ΣΤΗΝ ΩΟΘΗΛΑΚΙΚΗ ΦΑΣΗ,LH 4,7 MIU/ML ΜΕ Φ.Τ 1.1-11.6 , ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗ 13.6 ME Φ.Τ. 4.5-33, ΤΕΣΤΟΣΤΕΡΟΝΗ ΟΛΙΚΗ <20.0 ΜΕ Φ.Τ. ΕΝΗΛΙΚΕΣ<80 ΚΑΙ Ε2 27.8PG/ML  ΜΕ Φ.Τ 24-114. ΕΧΩ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ Η FSH EINAI ΕΛΑΦΡΩΣ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΟΝΤΩΣ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? ΘΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝΝ ΓΙΑΤΡΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
 
 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
 Δεν  αναφερεις σε  ποια ημέρα  κυκλου εγινε η μετρηση.. Αν εγινε την τριτη μερα  κυκλου, θα σου  ζητουσα  να την  επαναλάβεις..  Οπως  ομως και να εχει, για  την ωρα  και  στο  αμεσο μελλον,  δεν πρέπει να  εχεις προβλημα.. Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: [email protected]
  1. Πέμπτη, 06 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.