user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

mara-k

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 χρόνο πριν
  1. mara-k
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 05 Νοεμβρίου 2014
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΓΙΑΤΡΕ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΕΤΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ, ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΓΥΟΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΗΝ 7 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΗΣΕ. (ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΤΙ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗ). ΜΠΗΚΑ ΓΙΑ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ ΕΜΒΡΥΟΥ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ. ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΑ ΟΚΤΩΜΒΡΗ & ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ ΚΑΛΑ & ΒΛΕΠΕΙ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ 2 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ Κ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ CYTOTEC Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΩ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ & ΑΛΛΟ ΧΑΠΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΚΡΥΓΟΡΩ & ΣΑΣ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ, Κ ΑΦΟΥ ΠΗΡΑ & 2 ΚΟΛΠΙΚΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ (ΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΟ, ΠΟΤΕ ΛΙΓΟ) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ Κ ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 4 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠ' ΟΤΙ ΡΩΤΗΣΕ ΛΕΕΙ  ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ( & ΝΑ ΞΕΙΚΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ & ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΙΣΤΟΣ ΜΕ ΝΕΟ ΠΑΛΚΟΥΝΤΑ). ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩ (ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΟ ΜΩΡΟ & ΤΟ ΒΙΩΝΩ ΣΑΝ ΘΑΝΑΤΟ), ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΩ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΕΓΩ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΚΟΜΑ Κ ΜΕ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΤΟ 5 ΛΕΠΤΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ? ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟ? ΠΟΤΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙ?? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! Αφου εγινε  αναρρόφηση,  θα υπάρχει  και  ιστολογική εξεταση απ΄ ότι  τοτε  αφαιρεθηκε..Δεν  ξερουμε,  τι  έλεγε  αυτή. Κατά  τα άλλα, προκειμενου  να μείνεις εγκυος , πρέπει  να διευθετηθει  πρωτιστως  το θεμα  της παρατεταμενης  αιμόρροιας.. Ατυχώς ,  σε τέτοια   περιστατικά δεν μπορει  να  δοθουν  λύσεις   διαδικτυακα , χωρις  εξεταση  και προσωπική  εκτίμηση. Θα  ειχε  παντως ενδιαφερον  να γνωριζει  κανείς, αν περα   από την   υπερηχογραφικη  εικονα παλινδρόμισης  της εγκυμοσύνης , τότε  που συνεβησαν  όλα,  υπήρξε   και  καποιος   προσδιορισμός   χοριακης...Αν αυτή δεν  ηταν  τοτε  μηδενισμενη,  καλού-κακού  (επειδή  πιθανολογουνται υπερχηχογραφικως  υπολλειματα! )    θα την επανελαμβανα.. Αποφασεις  θα  έπαιρνα  μετά... Φιλικά Π.Ζ

  1. Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Η ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΕΦΕΡΕ: ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΞΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝ. ΟΓΚΟΥ 21 CC. ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΚΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΕΚΚΡΙΤΙΚΟΥ/ΥΠΕΡΕΚΡΙΤΙΚΟΥ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ, Όπως ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΦΘΑΡΤΟΕΙΔΟΥ ΣΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΩΣ & ΛΑΧΝΕΣ ΠΟΙΚΙΛΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ, ΟΜΑΛΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ 2 ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΡΟΦΟΒΛΑΣΤΗ ΜΕ ΠΟΛΙΚΗ ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ. ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΤΩΝ ΛΑΧΝΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΟΙΔΗΜΑ & ΑΡΧΟΜΕΝΗ ΙΝΩΣΗ, ΕΝΩ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΓΕΙΑ.Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΟΜ. ΚΥΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΣ ΕΝΦΕΙΚΤΙΚΑ ΠΑΛΛ/ΣΕΩΣ. ΟΧΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΚΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΥΛΙΚΟ. Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 34000.
ΑΦΟΥ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑ Κ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΑ CYTOTEC ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ. Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ ΗΤΑΝ 15 ΜΟΝΑΔΕΣ (ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΜΤΑΝΙΩΣΕ Κ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ). ΑΦΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΑ  ΧΑΠΙΑ Κ ΑΦΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΞΑΝΑΔΩΣΕ ΑΛΛΑ 4, ΚΑΤΕΒΗΚΕ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΤΟ 1,3.
ΕΧΩ ΑΚΟΜΑ 2 ΧΙΛ. ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ. 1ον ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ? 2ον ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΔΥΝΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΜΟΥ? 3ον ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ Κ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ? (ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑ ΑΠΟ INTERNET). ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΕ.
  1. Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! Ατυχως σε παλίνδρομες εγκυμοσύνες, προκύπτουν  και προβληματα του ειδους..  Ηδη  οι μέρες αιμορροιας ειναι  αρκετες.  Αν δεις  λοιπον   ότι  η αυτή  συνεχιζει  το  αργοτερα   μεχρι και 20 μερες  μετα την  επεμβαση, πρέπει να  σε δει και πάλι ο γυναικολογος και να  σου   σταματησει  το αίμα... θα δεί με  ποιό τροπο. Φιλικά Π.Ζ

  1. Παρασκευή, 07 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ΚΑΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΜΕ, ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΧΑΠΙΑ ΠΗΡΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑ. Η ΑΙΜΟΡΡΟΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ. Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ 3 ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΑΝΤΗ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ. ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Κ ΔΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ, ΝΑ ΡΧΙΣΩ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ??
  1. Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητπ  Φίλη! Αιμα  που δεν σταματα,  μετά απο αποξεση    τον Αυγουστο , ειναι λόγος  να σε δει  ο γυναικολογος  και να ξανασυσκεφτειτε..   Αν ο κυκλος αποκατασταθεί, θα μπορεις   βεβαια να προσπαθησεις  ξανά για εγκυμοσύνη.. Π.Ζ έ
  1. Πέμπτη, 13 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
καλησπέρα. εδώ και 2 χρονια παιδεύομαι με ουρεοπλασμα.ειχα παρει περσι 10 μερες αντιβιωση κ πριν λιγο καιρο που ξαναεκανα εξεταση, ειδα ότι δεν καθαρισα. ο γιατρος μου ειπε να παρω 3  χαπια zithromax (καπως ετσι), αλλα παλι τιποτα δεν εγινε. υπαρχει περιπτωση να παλλινδρομησε το μωρο μου λογω του ουρεοπλασματος? κατι σημαντικοτερο εχετε να μου προτείνεται καποια αποτελεσματικη αντιβιωση γιατι ο γιατρος μου ειπε ότι δεν μπορει να κανει κατι άλλο.
  1. Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αν  η  τελευατιαι  εξεταση κατεδειξε  καυ  παλι  ουρεαπλασμα,  η θεραπεια   θα  πρεπει να επαναληφθεί.. Θα ηταν   σκοπιμο να  την  παρει και ο συζυγος.., Για την αιτια της παλινδρομηησης: Ηταν  ενωρίς,, Δεν  νομιζω ότι εφταιξε  το  ουρεαπλασμα.. Π.Ζ 

  1. Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.