user_mobilelogo
  1. woman88
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 10 Νοεμβρίου 2014
καλησπερα!διανυω την 30η εβδομαδα μιας φυσιολογικης μεχρι τωρα κυησης.λογω ευαισθησιας των αμυγδαλων με εμπυρετα επεισοδια εχω παρει ηδη 2 φορες αντιβιωση amoxil των 1000 .δυστυχως και παλι εχω ενοχλησεις και ο γιατρος μου συνεστησε  ξανα αντιβιωση σε περιπτωση amoxil αν ανεβασω πυρετο .υπαρχει περιπτωση να βλαψω το εμβρυο η να προκαλεσω προωρο τοκετο με την αντιβιωση?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Αν πρέπει να την πάρεις, δε θα επηρεάσει την εγκυμοσύνη, μην ανησυχείς. Όταν με το καλό γεννήσεις, θα ασχοληθείς περισσότερο με το ζήτημα γιατί μάλλον θα χρειαστεί να τις αφαιρέσεις. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.