default_mobilelogo
  Τρίτη, 11 Νοεμβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.5K διαβάστηκε
Γιατρε μου καλησπέρα.Ειμαι 39 ετων και πριν από 7 χρονια εκανα ολικη υστεροκτομη μεταεξαρτηματων αφαιρεθηκε επισης και τμημα κολπου 2εκ. Σημερα είμαι παρα πολύ καλα στην υγεια μου αλλα δυστυχως δεν μπορω να ερθω σε επαφη με τον συντροφο μου ,ποναω πολύ κ εκεινος μου λεει ότι δεν μπορει να εισχωρησει γιατι νοιωθει ότι φτανει εως ένα σημειο και  δεν μπορει να μπει πιο μεσα.υποθετω ότι είναι κοντος ο κολπος μου λογο της αφαιρεσης που μου εγινε για καθαρα προληπτικούς λογους. θελω την βοηθεια σας πανω σε αυτό .. τι μπορω να κανω? υπαρχει δυνατοτητα ανάπλασης κολπου? 
Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτερων!!
 
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#36108
Αγαπητή  Φίλη! Το προβλημα  προεκυψε από  την  ολική υστερκτομια μετα  των εξαρτηματων,  που  μοιραια οδηγησε  σε  μία ατροφια του  κολπικου επιθηλιου και κατ΄επεκταση σε  απώλεια  της ελαστικοτητας του κολπικου τοιχωματος . Να το δεις  με  τον γιατρό  σου αυτό..Νομιζω ότι μπορει  ν΄αντιμετωπιστεί με  τοπική ορμονικη υποκατάσταση.. Πρέπει ομως να το δει  κανείς πρωτα... Φιλικά Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!