default_mobilelogo
  Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
 
ειμαι 20 χρονων και περιπου πριν απο 1μιση χρονο και κατι ειχα την πρωτη μου σεξουαλικη επαφη με το ιδιο ατομο που ειμαι ακομη οχι ομως με συχνες επαφες καθως μενουμε μακρυα..εχω κατι που κρεμεται στην περιοχη κοντα στην ειδοδο του κολπου που εχει βγει με τον καιρο επειτα απο την πρωτη μου επαφη.η γυναικολογος που με ειδε δεν εδωσε πολυ σημασια και φανηκε σιγουρη οτι ειναι υπολειματα του παρθενικου μου υμενα!ωστοσο εχς αγχωθει γιατι δεν το εχω ξανακουσει!ξερετε κατι γι αυτο το θεμα?τι πρεπει να κανω?αν αφιρουνται με καποιον τροπο?ευχαριστω πολυ
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#36285
Αγαπητή φίλη. Από την στιγμή που έγινε εξέταση και η συνάδελφος δεν έδειξε να ασχολείται, προφανώς θα πρόκειται για υπολείματα του υμένα. Παρακολούθησέ το μετά από τις επόμενες επαφές και αν είναι ενοχλητικό μπορείς να το αφαιρέσεις. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!