user_mobilelogo
  1. χρυσα1989
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015
Καλησπερα σας!ειμαι καινουργια εδω!εχω γεννησει πριν 2μιση ακριβως χρονια την κορη μου με κσισαρικη λογω ισχιακης προβολης!τωρα ειμαι 15εβδομαδων περιπου εγκυος κ απο αρκετα νωρις γνωριζω οτι εχω προσθιο πλακουντα κατι που επιβεβαιωθηκε κ στην αυχενικη!ο πρωτος γιατρος τον οποιο αλλαξα κ στη πορεια μου ελεγε εμμεσως πλην σαφως οτι επειδη ειναι μπροστα κ πανω στη τομη υπαρχει πιθανοτητα ακομα κ για διεισδυση πλακουντα που μπορει να περασει ακομα κ στα εντερα...κ καλο θα ηταν να κανω διακοπη κυησης...ο προγγενετιστης οπως κ ο τωρινος γιατρος λενε οτι ο πλακουντας υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ανεβει...αλλα κ οτι αν δε γινει αυτο φυσικα οπως κ σε καθε καισαρικη υαρχουν επιπλοκες αλλα δε μου τα παρουσιασαν τοοοσο τραγικα οπως ο πρωτος που μιλουσε για σιγουρη αφαιρεση μητρας!!!       Ποια ειναι η αποψη σας η ψυχολογια μου παντως ειναι πολυ χαλια καθε φορα που τα σκεφτομαι ολα αυτα...??
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρεις και χωρίς να έχω εικόνα, μου ακούγεται τραβηγμένο να κάνεις διακοπή κύησης ή να συζητάμε θέμα υστερεκτομής.....με βάση την περιγραφή σου. Όλα θα πάνε καλά και θα γεννήσεις με προγραμματισμένη καισαρική. Δε θέλω να κάνω κάποιο άλλο σχόλιο. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τετάρτη, 18 Φεβρουαρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.