default_mobilelogo
  Κυριακή, 22 Φεβρουαρίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
Καλησπέρα σας Έχω σταματήσει τα αντισυλληπτικά εδώ και δύο μήνες Στην πρώτη φορά μου ήρθε κανονικά! Τώρα όμως εχω 7 μέρες καθυστέρηση, κάτι που είναι περίεργο διότι και πριν παρω τα αντισυλληπτικά είχα σταθερό κύκλο! Δεν παρουσιάζω σημάδια εγκυμοσύνης πιστεύω... Αλλά πραγματικά εχω αγχοθεί παρα πολύ υπάρχει κάποια λογική εξήγηση που δεν μου έρχεται?
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#37206
Αγαπητή Φίλη! Για απλη΄ διαταραχη  κυκλου προκειται,  που οφείλεται  στο χαπι... Σε μερικες  περιπτωσεις προκαλει παροδική αμηνορροια ( Post-Pill- Amenorrhoe).. Κατά την εκτίμηση  μου, το θεμα  θα   αποκατασταθει  από  μονο του, (περιπου εντος  μηνός) Π.Ζ


Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!