default_mobilelogo
  Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015
  1 Απαντήσεις
  3.5K διαβάστηκε
Καλημέρα σας,
Την Παρασκευη 6/3 έκανα σπερματέγχυη σε φυσικό κύκλο. Την πρεγκνιλ την έκανα την Πέμπτη 5/3 επομένως η ωορρηξία μου ήταν για να γίνει το Σαββατο 7/3 το πρωί. Το Σάββατο πρωι κ βράδυ ήρθαμε σε επαφή ξανά. Μετά για λόγους προσοχής όπως μας είπε ο γιατρός δεν ξαναηρθαμε. Κατα τη διαδικασία της σπερματεγχυσης  ο γιατρός μου χρειάστηκε να μου αφαιρέσει ένα μικρο κομμάτι από τον τράχηλο κι ετσι μπορεί μετά να έβλεπα λίγο αίμα, το οποίο δε θα ήταν ανησυχητικο. Αίμα λοιπόν είδα λίγο το Σαββατό λιγότερο την Κυριακή κ ακόμα λιγότερο την Δευτέρα. Την Τρίτη όμως από το απόγευμα αυξήθηκε και συνεχίστηκε μέχρι και την Τετάρτη. Αίμα καφέ και κόκκινο σαν την προειδοποίηση της έναρξης της περιοδου σε ποσότητα. Την Τετάρτη το βράδυ ξεκίνησα προγεστερόνη και την Πέμπτη το αίμα εμφανίστηκε μόνο λίγο το πρωι κ μετά εξαφανίστηκε. Η γιατρός μου είπε ότι μπορεί κ να είναι λόγω εμφύτευσης. Δεν είναι λίγο νωρίς για εμφύτευση περιπου την 4η-5η μερα? Όπως και να έχει μου είπε όμως δεν είναι κάτι το ανησυχητικο. Μπορείτε να μου πείτε τη γνώμη σας?
 
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!
Περίπου πριν από 9 χρόνια
·
#37350
Αγαπητή φίλη. Εκτός από μία σχετική ξεκούραση και υπομονή μέχρι την πιθανή ημερομηνία της επόμενης περιόδου, δε μπορώ να συστήσω κάτι άλλο. Φιλικά Π.Κ.


Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!