user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

mybabygirl

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 χρόνο πριν
  1. mybabygirl
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 20 Ιουνίου 2015
Καλησπέρα,υστερα απο σχεδον τρια χρονια με διαρκεια περιοδου σχεδον 10 ημερων με πολυ αιμα με αποτελεσμα αναιμια και μεγαλη αδυναμια η γυναικολογος μου συνεστησε διαγνωστικη αποξεση.Η βιοψια εδειξε <κατα θεσεις συνθετη υπερπλασια με ηπια ατυπια>.Η γυναικολογος μου πανικοβλητη μου ειπε οτι πρεπει αμεσα να αφαιρεσω τη μητρα γιατι κινδυνευω απο καρκινο. Επισκεφθηκα και ενα ακομα γυναικολογο που με παρακολουθουσε και στις εγκυμοσυνες μου και ηταν πολυ πιο καθυσηχαστικος.Μου προτεινε 3 μηνες θεραπεια με προγεστερονη η οποια κατα τη γνωμη του ειναι πολυ πιθανο να βοηθησει.Σε περιπτωση που δεν θα εχουμε αποτελεσμα τοτε θα προχωρησουμε σε αφαιρεση μονο της μητρας.Θεωρει απιθανο να προχωρησει σε καρκινο μεσα σε αυτο το τριμηνο δεδομενου οτι θα παιρνω και προγεστερονη.Ειμαι 39 ετων και εχω 2 παιδακια.Εσας ποια ειναι η γνωμη σας?Ευχαριστω
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Θα ηθελα τη γνωμη σας!!!!!
 
  1. Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη! Η γνωμη  μου είναι  ότι μπορείς  να  προχωρησεις στην αγωγή  που  σου προτειναν,  παντα βεβαια  με την δεσμευση,  ότι μετά το περας της  αγωγής  η αποξεση θα  πρέπει  να επαναληφθει  και η  ιστολογική εξεταση των ξεσμάτων  να βρεθει  χωρις  υπονοια  για ατυπιες .. Φιλικά Π.Ζ

  1. Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση σας!!!Εχω αγχωθει πολύ με την όλη κατάσταση και δε ξέρω τι να κάνω.Ο γυναικολόγος μου είπε ότι έχω μεγάλες πιθανοτητες να φυγει με την αγωγη αλλά εγω αναρωτιέμαι ότι ακομα και να φυγει τελειως ειναι πιθανο να ξαναγίνει?Τι εξετασεις θα πρεπει να κανω για να το ελεγχω? 
  1. Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη  Φίλη! Απο  την εμπειρία   μου:  θα φυγει  τελειως... Δεν θα εκαμνα  καιμία εξεταση,  περα  από την συνεχιση  της αγωγής (μετ άτην αποξεση! )   για αλλους  6  μηνες.. Μςετά  θα συμνεχοζα  τους  ετησιους  ελεγχους,  όπως  και   καθε  άλλη γυναικα Φιλικά Π.Ζ

  1. Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Μίλησα με το γιατρό μου και μου είπε να κάνω έναν υπέρηχο μαστού και μετά θα ξεκινήσουμε και τη θεραπεία της προγεστερόνης για 3 μήνες και μετά επανέλεγχο με απόξεση.
  1. Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Εν ταξει,  ας γινει  κι έτσι.... Για  να σε καθησυχασω: Στα χρονια της ειδικοτητας μου σε Γερμανική πανεπιστημ ιακή κλινικη, διενεργούσαν την θεραπεια  για  ενα  χρόνο..  Σε ότι  αφορά   την εμπειρία  μου απο  περιπου  10δα  περιστατικων στα  τελευταία 30 χρονια (έχω  κι  άλλα , από  πιο πριν..), που συνεχιζω να βλεπω:  Δεν είδα  κανενα  απο αυτά  τα περιστατικα με καρκίνο  ενδομητριου μεχρι σημερα .. Φιλικά Π.Ζ

  1. Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.