user_mobilelogo
  1. marimar
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015
Καλησπέρα.Μετα απο ενα θετικο τεστ εγκυμοσυνης,την 7η μερα καθυστερησης εκανα χοριακη κ βγηκε 45.Μου ειπε ο γιατρος να την επαναλαβω σε μια βδομαδα μαζι με υπερηχο.Στο μεταξυ ομως,3 μερες μετα την πρωτη χοριακη ειχα αιμα,οποτε εσπευσα να κανω 2η χοριακη η οποια βγηκε 19.Με ειδε ο γυναικολογος με υπερηχο,μου ειπε οτι δεν βλεπει σακο μεσα στη μητρα,οτι δε χρειαζεται αποξεση και οτι θα αποβαλλω.Μου εδωσε μιτροταν 3 φορες την ημερα για 6 ημερες.Σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με αλλο γυναικολογο μου ειπε να μην παρω τιποτα και να αφησω τον οργανισμο απο μονο του να κανει οτι πρεπει να κανει.Και οι δυο μου ειπαν να κανω νεα χοριακη με το περας της περιοδου,που φυσιολογικα αναμενουμε να εχει γινει 0.Ποια η γνωμη σας σχετικα με τα μιτροταν?Πρεπει θεωρειτε να τα λαβω?Ευχαριστω
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη. Δε χρειάζεσαι κάποιο χάπι, μόνο μια επαναληπτική μέτρηση χοριακής, για τυπικούς λόγους, μετά την περίοδό σου. Φιλικά Π.Κ.

  1. Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.