user_mobilelogo
  1. titinan
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
Καλημερα σας γιατρε,
Σας έχω γράψει αρκετες φορές στο παρελθόν για την υπομηνόρροια που παρουσίασα ξαφνικά τον τελευταίο χρονο και για την κύστη ενδομητρίωσης που εμφάνισα τον καλοκαίρι. πραγματικά δεν ήξερα τι να κάνω.
Ευτυχώς άκουσα τη συμβουλή σας και επέσπευσα την εγκυμοσύνη προκειμένου να αποφύγω την λαπαροσκόπηση. Εμεινα έγκυος κυριολεκτικά με την πρώτη επαφή και τώρα είμαι  7,5 εβδομάδων και τον άλλο μήνα παντρεύομαι.
Χθες καναμε ξανα υπέρυχο και ακουσαμε καρδουλα και ολα φαινονται να πανε καλα.
Οταν ήμουν 3 εβδομάδων (χωρίς να γνωρίζω φυσικά την εγκυμοσύνη) η κύστη ήταν 4,5 εκατοστά. Στον επόμενο υπέρηχο που ήμουν 5,5 εβδομάδων, η κύστη έγινε 3,6 εκατοστά και στις 7,5 εβδομαδες μειώθηκε πολύ λίγο στα 3,4 εκατοστά.
Ο γιατρός πιστεύει ότι ειναι δύσκολο να απορροφηθεί και μου είπε ότι θα την αφαιρεσουμε με την καισαρική, όταν με το καλό γεννήσω. Η νάρκωση σε αυτή την περίπτωση θα είναι ολική? Εσεις τι πιστεύετε? Δε θα απορροφηθεί?
Σας γράφω τα νέα μου γιατί ξέρω ότι είστε "συλλέκτης" και ίσως σας ενδιαφέρει αυτή η περίπτωση.

Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές σας και για τη συμπαράστασή σας!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Η  άποψη  μου:  Αν   τυχον   εχεις ήδη  μια  καισαρική στο παρελθον , εν ταξει,  θα δει  κανείς  και το  θέμα της  κυστεως   ωοθηκης  κι αν αυτή υπάρχει, την αφαιρεί.
Ειμαι της γνώμης βεβαια  ότι θα υποχωρησει (οπως εήδη  φαίνεται)
Αν  η  καισαρική  γινει για  τον  λογο,  οτι  συνυπαρχει  κυστις,  νομιζω  ότι   η ένδειξη  ειναι  ΄΄τραβηγμενη΄΄..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.