user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

rannia28

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 χρόνια πριν
  1. rannia28
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010
Γιατρε γεια σας! Βρισκομαι στις 17εβδ και 6 ημερες και σημερα πηγα για υπερηχο .Θα ηθελα τη γνωμη σας για τα αποτελεσματα:
BPD    44,O mm
OFD    55,Omm
HC      155,O mm
CM     4,7 mm
TCD   17,1mm
Va/H   0,34
Vp/H   0,36
TAD    42,0 mm
APAD  40,3mm
AC      129,3 mm
FL       25,8 mm
BPD/OFD  0,80
HC/AC     1,20
BPD/FL    1,71
Εκτιμηση βαρους εμβρυου  Warsof(BPD-AC)
                                          263g
Καρδιακη λειτουργια   παρουσα
Κινησεις εμβρυου   φυσιολογικες
Προβολη             ισχιακη
Θεση πλακουντα    οπισθιος υψηλος, ωριμανση πλακουντα grade 0
ποσοτητα αμνιακου υγρου   φυσιολογικηg
ομφαλιος λωρος   3 αγγεια
προσφυση ομφαλιου λωρου  κεντρικος

1. θα ηθελα τη γνωμη σας για τα αποτελεσματα.Αυτο που λιγο με ανησυχησε ηταν μια ελαφρια διαταση στα νεφρα γυρω στα 4-5mm.O γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω καθολου γιατι βλεπει το μωρο λιγο μεγαλο οποτε μπορει να ειναι φυσιολογικο απλα να το παρακολουθουμε.Επισης μου ειπε οτι και να υπαρχει διαταση μετα τη γεννηση το μονο προβλημα ειναι οτι το παιδι μπορει να παθαινει ουρολοιμωξεις και οτι μετα τους 6 μηνες υποχωρει μονη της,
Ποια ειναι η δικη σας αποψη? Πρεπει να με προβληματιζει? Ενα παιδι με διαταση τι προβληματα εχει?

Ευχαριστω παρα πολυ για το χρονο ςας
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Δε βλέπω λόγο ανησυχίας.
Είναι πολύ νωρίς για να σε απασχολούν παρόμοια ευρήματα, τα οποία, στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν επιβεβαιώνονται με τη γέννηση.
Θα συζητηθεί και θα ελεγχθεί περαιτέρω, στον υπέρηχο β- επιπέδου, στις 22 εβδομάδες.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριτω για την αμεση απαντησηΣε μια ερευνα στο ιντερνετ διαβασα πολλες παρομοιες περιπτωσεις που σε καποιες απο αυτες συστηθηκε αμνιοπαρακεντηση ενω σε αλλες ο γυναικολογος απλα εκανε λογο μονο για το θεμα της ουρολοιμωξης.Δεν σας κρυβω οτι τρομαξα πολυ με αυτο.Ο γιατρος μου ουτε καν εκανε λογο για κατι τετοιο.Απο τη δικη σας εμπειρια πιστευτε οτι για να γινει αμνιο πρεπει να υπαρχουν και αλλοι δεικτες? Τις μετρησεις πώσ τις κρινετε? Συμφωνειτε οτι το μωρο ειναι μεγαλο?
Ευχαριστω για αλλη μια φορα!
  1. Σάββατο, 20 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Μη βιάζεσαι να κάνεις την αμνιοκέντηση.
Αν στο υπερηχογράφημα β- επιπέδου δεν υπάρχει ένδειξη για κάποια ανωμαλία, δε χρειάζεται να την κάνεις.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.