user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

litsa2004

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 χρόνο πριν
  1. litsa2004
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015
Γιατρέ μου χαίρεται, μετά απο 10 μήνες προσπαθειών για παιδί κάναμε σπερμοδιαγραμμα.Τα αποτέλεσματα ήταν απογοητευτικά.. Σας τα παραθέτω: αριθμός σπερματοζωαριων/ml 2.000.000 αριθμός συνολικών σπερματοζωαριων 4.000.000 Κινητικότητα 1 ωρα 52%,2 ώρα 38%, 3 ώρα35 Ο σύζυγος εκσπερματισε μόνος του, αλλά με το ζόρι χωρίς διάθεση όπως μου είπε.Πιστεύετε οτι η Κινητικότητα ήταν χαμηλή επειδή η όλη ιαδικασία έγινε χωρίς όρεξη?ε
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη! Οπως ειπα και στην αρχη της επικοινωνίας  μας προ  2μηνου  και πλεον, δεν  νοειται θεραπεια  συνδρομου  PCOS  με εκλυτικα΄της  ωοθυλκιορρηξίας, χωρις σπερμοδιαγραμμα.. Οπως βεβαια  θα  εχετε πληροφορηθει,  υφισταται σημαντικό προβλημα συλληψης με τις συγκεκριμενες τιμες .. Αυτό  που θα πρέπει να  ακολουθησει  ειναι  μία εξεταση από ειδικό  ουρολογο με εξοικιωση σε  ανδρολογικά προβληματα, προκειμενου να εκτιμηθεί,  που οφειλεται αυτή  η  Ολιογοασθενοσπερμία,  που πρακτικά   εμποδιζει την συλληψη και  ποιο ειδος  θεραπειας  θα μπορουσε  να βελτιωσει  την  κατασταση... Με την  οποια θεραπεια, , μία  βελτιωση  της  ΟΑΣ  δεν μπορει  να  επέλθει πριν περασουν 6  μηνες... Γνωριζουμε   βεβαια,  ότι  η δημιουργία  μίας νεας  ΄΄φουρνιάς΄΄ σπερματοζωαρίων , φυσιολογικα απαιτεί  το χρονικό διαστημα τουλάχιστον 3 μηνων  (κατω  από  φυσιολογικές  συνθηκες! ),  αλλά   στην πραξη, που υπαρχει  προβλημα   ο  χρονος αυτός ειναι  μεγαλυτερος..Στην   περιπτωση σας,  τουλαχιστον  δεν  πιεζει ο χρονος, μια και εισαι  ηλικίας  25 ετων.. θα δει  λοιπον  κανεις   πρωτα  αν υπαρχουν συγκεκριμενα αίτια για την ΟΑΣ,  θα προταθει  μια  αντιμετωπιση κι αναλογα με το βραχυπρόθεσμο   αποτελεσμα  της  (σε 3,  με  6 μηνες ),  θα εκτιμηθουν  οι προοπτικές. θα  εχετε  κατι σημαντικο κατα  νούν...: Ειμαστε  στο 2015.. Παιδιά  θα γίνουν   οπωσδηποτε .. Φιλικά Π.Ζ

  1. Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου πραγματικά με έχετε βοηθήσει παρά μα πάρα πολύ!Χάρη της απάντησης σας προ 2 μηνών κάναμε το σπερμοδιαγραμμα..Οπότε όπως κατάλαβα τζάμπα έπαιρνα τα σερπαφαρ.Τα έχω πάρει σε 5 κύκλους συνολικά..Οπότε όπως κατάλαβα τα σταματάω μέχρι να βελτιωθεί το σπέρμα?Αφού τα έχω πάρει ήδη 5 μήνες γίνεται να τα ξαναρχισω στο μέλλον όταν ελπίζοντας οτι θα έχει βελτιωθεί το σπέρμα?
  1. Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! Θα προτεινω να  διακοψεις  για την ωρα την  θεραπεια  με  εκλυτικα  ωοθυλακιορρηξίας,  ΄΄μεχρι νωτερας΄΄  Η εγκυμοσύνη δεν  εχει  να  κανει  στην περιπτωση σου  με   το θέμα   της  ωοθυλακιορρηξίας,,.. Μπορεί φυσικά  να  ξαναχορηγηθουν  για ενα διάστημα,   ομως  μόνον όταν και  αν χρειαστούν .. Φιλικά Π.Ζ

  1. Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ μου χαίρεται, Ο σύζυγος μου επανέλαβε το σπερμοδιαγραμμα γιατί την πρώτη φορά δεν το έκανε σωστά γιατί ήταν αγχωμένος και το αποτέλεσματα είναι 6.500.000 σπερματοζωαρια ανα ml και στο σύνολο έκανε 2.5ml.Η κινητικότητα είναι 50% την πρώτη ώρα.Επίσης έκανε και καλλιέργεια όπου βγήκε αρνητική και ακτινογραφία για να δούμε αν υπάρχει κυρσοκιλη και ευτυχώς δεν έχει.Αναμένουμε τα αποτέλεσματα των ορμονολογικων.Πως βλέπετε τα πράγματα θα χρειαστεί θεραπεία για να αυξήσουμε τα σπερματοζωαρια?Επίσης ξέχασα να σας πω οτι κάποιες φορές και όχι πάντα το σπέρμα γινόταν σαν κομματάκια ζελέ..
  1. Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη! Προκειται  κατά την εκτιμηση  μου για  σοβαρή διαταραχη του σπερμοδιαγραμματος,  που  πιθανώς  θα  πάρει  περισσότερο  χρονο  θεραπειας  απο  το τριμηνο,  που συνηθως διατεινονται  οι  ουρολογοι..θα  δει  κανείς  στην  πορεια   από  το αποτέλεσμα (εγκυμοσυνη!)  εντός ετους.. Οποτε  θέλεις  ξαναμιλαμε... Φιλικά Π.Ζ

  1. Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.