default_mobilelogo
  Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
καλησπέρα!εδώ και δύο τρία χρόνια ταλαιπωρούμαι πολύ με το ουροποιητικό σύστημα.έχω περάσει αρκετές ουρολοιμώξεις και πυελονεφρίτιδες.η τελαυταία ήταν το καλοκαίρι.το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να βρούμε τι φταίει.ο τελαυταίος γυνaικολογικός μου έλεγχος βγήκε πεντακάθαρος.έδειξε μόνο μύκκητες candida και εκανα θεραπεία με stabilanol.έχω συνέχεια τσούξιμο, κάψιμο και φαγούρα στν ουρήθρα.η καλλιέργεια ούρων βγήκε στείρα.τι άλλο πρέπει να κοιτάξω?
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#39721
Αγαπητή Φίλη! Τοσο  ΄΄θορυβώδες΄΄  ουρολογικό  ιστορικο,  που να  εχει συναρτηση με  ΄΄ τα γυναικολογικά΄΄, δεν ετυχε ν΄αντιμετωπισω...Κάποια, οπως υποτροπες απο κυστιτιδες, ειδικά  σε εμμηνοπαυσιακες΄΄ κυρίως γυναικες, βλεπουμε  κι αντιμετωπιζουμε...Επισης και σε  κάποιες μικροβιακης αιιολογιας διαταραχές του κολπικου εκκριματος νεωτερων  γυναικών,  καμια φορά σχεδον ασυμπτωματικές  οσον αφορα  το γυναικολογικο ενοχλημα, υπαρχουν που και που...Η περιπτωση  σου  ωστοσο, με  πυελονεφριτιδα  κτλ  ειναι  ουρολογικό προβλημα  κι  αυτή την στιγμη  η σελιδα δεν διαθετει  ουρολογο συνεργατη.. Φιλικά Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!