user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

danaebouki

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 2 χρόνια πριν
  1. danaebouki
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
Καλημέρα σας!

Πριν από 2 μήνες περίπου, εμφάνισα περιπρωτικά οξυτενή κονδυλώματα, οπότε πήγα άμεσα σε αφροδισιολόγο (νοσ. Α. Συγγρός). Εκεί μου έδωσαν θεραπεία με Aldara και όταν ρώτησα για το εμβόλιο κατά του hpv, μου είπαν ότι είναι καλό να το κάνω, για να προλάβω τους υπόλοιπους τύπους του ιού, αρκεί να κάνω κάποιες εξετάσεις πρώτα (τεστ Παπ, κολποσκόπηση και ορθοσκόπηση). Μετά από 2 μήνες θεραπείας με Aldara και 2 επανεξετάσεις στον Συγγρό, έχει μείνει μόνο ένα κονδύλωμα, στο οποίο θα γίνει κρυοθεραπεία. Η ορθοσκόπηση θα γίνει τον Ιανουάριο και σήμερα πήρα τα αποτελέσματα του τεστ Παπ, τα οποία ήταν αρνητικά, και έκανα και την κολποσκόπηση. Στην κολποσκόπηση βρέθηκε ήπια hpv λοίμωξη στον τράχηλο, αλλά επειδή το τεστ βγήκε αρνητικό για κακοήθεια, δεν μου πήραν δείγμα για βιοψία. Αντ' αυτού, μου είπαν να επαναλάβω αυτές τις δύο εξετάσεις σε ένα 6μηνο.
Η ερώτησή μου είναι, εάν η ορθοσκόπηση δεν δείξει κάτι ανησυχητικό, μπορώ να κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου;
Λοιπές πληροφορίες: Είμαι 21 ετών και έχω κάνει άλλα δύο τεστ Παπ τα τελευταία 2 χρόνια, τα οποία βγήκαν αρνητικά

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ναι, το εμβολιο  μπορεις να  το κανεις   και άμεσα... Οπως και  να εχει,  θα σε προστατεψει από τα  άλλα στελέχη Φιλικα Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.