default_mobilelogo
  Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2015
  1 Απαντήσεις
  1.3K διαβάστηκε
καλημέρα σας και συγχαρητήρια για την βοήθεια που προσφέρετε στις γυναίκες! η ερώτηση μου ελιναι η εξης:πριν 3 χρόνια λόγω σοβαρού προβλήματος στο σπέρμα καναμε την πρωτη μας εξωσωματικη με επιτυχια και τωρα εχουμε ενα υπεροχο κοριτσακι.σκεφτόμενοι για 2ο παιδι μας τριγυριζει η ιδεα της εξωσωματικης σε φυσικο κυκλο. θα ειχε καποια πιθανοτητα επιτυχιας κατι τετοιο ή είναι χαμένος κόπος και να καταφύγουμε παλι σε κανονική εξωσωματική? να πω πως με διεγερση ωοθηκών είχα παραγει 6 ωάρια από τα οποία τα 3 προχώρησαν.ευχαριστώ εκ των προτέρων
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#39837
Αγαπητή φίλη. Εξαρτάται από την ηλικία σου και την ορμονική σου κατάσταση. Θα πρέπει να μιλήσεις με το γιατρό που θα σε αναλάβει για να πάρεις οδηγίες. Αξίζει πάντως να προσπαθήσεις, αν έχεις υπομονή. Φιλικά Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!