default_mobilelogo
  Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016
  1 Απαντήσεις
  2.6K διαβάστηκε
Καλησπέρα, είμαι η ίδια κοπέλα που είχε στείλει αυτό το μήνυμα: Καλησπέρα, είμαι 18 ετών και έχει σχεδόν ένα μήνα που είχα την πρώτη μου σεξουαλικη επαφή. Τις επόμενες φορές που συνέβη το ίδιο η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα ήταν πιο έντονα όσον αφορά τη σεξουαλικη πράξη. Η περίοδος μου έρχεται σε 8 μέρες αλλά τις τελευταίες μέρες έχω σε καθημερινή βάση ένα περιεργου χρώματος αίμα χωρίς λόγο, σίγουρα όμως δεν επρόκειτο για περίοδο, πρέπει να ανησυχώ; μήπως είναι κάτι σοβαρό; Η απάντηση σας θα μου είναι χρήσιμη Σήμερα το αίμα αυτό έχει καταλήξει σε αιμορραγία σε σημείο που λερωνω και ότι παντελόνι φοράω από πάνω. Δεν είναι περίοδος όμως γιατί σε κάθε περίοδο πονάω. Τι μπορεί να συμβαίνει; διότι δεν είναι απλές σταγόνες. 
Περίπου πριν από 8 χρόνια
·
#40511
Ειτε  προκειτια  για  απλη διαταραχη  κυκλου, ειτε  καποιος μικροτραυματισμός...Ειναι συνηθη αυτάστην αρχή.. Κρατηστε  ωστοσο μια αποχη  για 15  ημερες.. Θα  διευθετηθει  απο  μονο της  Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!