user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

vasilikithes

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 6 μήνες πριν
  1. vasilikithes
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να μου αξιολογήσετε τα αποτελέσματα από το ΤΕΣΤ ΠΑΠ μου. ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ Κύτταρα πλάκωδους επιθηλίου: πολλά διάμεσα: αρκετά Ενδοτραχηλικά κύτταρα:αρκετά Φλεγμονώδη κύτταρα: αρκετά Ερυθροκύτταρα: - Μικροοργανισμοί (βακτηρίδια και κόκκοι) πολυάριθμα Άτυπα κύτταρα: Δεν παρατηρήθηκαν Κύτταρα ύποπτα για νεοπλασία: Δεν παρατηρήθηκαν Νεοπλασματικά: Δεν παρατηρήθηκαν Συμπέρασμα: Εικόνα ελαφράς κολπίτιδας (Να σημειώσω ότι δόθηκε αγωγή για βακτηριακή κολπίτιδα)   Παρότι έχω σχέση εδώ και 2 χρόνια με εναν σύντροφο, και επειδή θέλω να είμαι καλυμμένη θέλω να δω αν κάτι από τα παραπάνω σχετίζεται με κονδυλώματα? Τα κονδυλώματα φαίνονται στο ΤΕΣΤ ΠΑΠ? Σας ευχαριστώ παρα πολύ!!!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη! Φαινονται  συχνά,  αλλά οχι παντα ..  Κονδυλωματα βλεπει κανείς με γυμνό  οφθαλμό, καθώς  και  με  την βοηθεια  της  κολποσκοπισης,, Ειναι επισης δυνατόν, να μην  φαίνονται  στην  κολποσκοπιση  και να τα  υποψιαστουμε   από  το  Pap.. Yπαρχει  και...κλιμάκωση  της  διαγνωστικής,  με ενα  HPV-Test,  το οποιο  αποκλειει  σε μεγαλο βαθμό  την επιμόλυνησ  απο τα  περισσοτερα στελεχη   των  ιων  HPV,, Αυτά ενημερωτικά.. Δεν χρειάζεται να το κανεις...Μια  μικροβιακη διαταραχή  της  κολπικής χλωριδας  εχεις... Φιλικά Π.Ζ
  1. Σάββατο, 16 Απριλίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Η γιατρος εκανε λογο για βακτηριακη κολπιτιδα και μου εγραψε Flagyl που τα πηρα για 10μερες ομως δεν ειδα διαφορα. Χθες που ξαναπηγα μου εγραψε διπλη αντιβιωση Flagyl+Vibramycin 100mg καθώς και κρεμα Esteria.  Επίσης, κολπικές πλύσεις με ξύδι της frezyderm.  Πιστευετε οτι ειναι καλη η θεραπεια αυτη? Της ειπα να μου δωσει κα κατι για μυκητες πχ. ultra levure αλλα μου ειπε οτι δεν χρειαζεται. Εσεις μου προτεινετε να παρω και κατι για να με προφυλαξει?


[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 16-04-2016 12:18:28]:
Αγαπητή Φίλη! Φαινονται  συχνά,  αλλά οχι παντα ..  Κονδυλωματα βλεπει κανείς με γυμνό  οφθαλμό, καθώς  και  με  την βοηθεια  της  κολποσκοπισης,, Ειναι επισης δυνατόν, να μην  φαίνονται  στην  κολποσκοπιση  και να τα  υποψιαστουμε   από  το  Pap.. Yπαρχει  και...κλινμικωση  της  διαγνωστικής,  με ενα  HPV-Test,  το ο ποιο  αποκλειει  σε μεγαλο βαθμό  την επιμόλυνησ  απο τα  περισσοτερα στελεχη   των  ιων  HPV,, Αυτά ενημερωτικά.. Δεν χρειάζεται να το κανεις...Μια  μικροβιακη διαταραχς  της  κολπικής χλωριδας ειχεις... Φιλικά Π.Ζ
  1. Σάββατο, 16 Απριλίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
images/Candida_1.jpg


Αμεσο  νωπό  μικροσκοπικό παρασκεύασμα  κολπικού εκκρίματος  σε αντιθετες φασεις  φωτός  ασθενούς του ιατρείου  μας, που προσήλθε  με λευκόρροια και κνησμό.  Ανάμεσα σε κυτταρικά στοιχεία μεμονωμένοι σπόροι  από  candida   (μύκητες) Αγαπητή   Φίλη! Η  θεραπεια ειναι  επαρκέστατη... Επειδή ρωτας:  Για προφύλαξη   από τυχον   εμφανιση  μυκητιασεως:   Κατα  κανονα  αρκεί  μία  τοπικη    αγωγή  για 1  εως 3 ημέρες μετα  την αντοβιοση.. Υπαρχουν  κολπικα  υποθετα  μιάς ημερας (δεν  το  προτιμω, επειδη  καμια  φιρά  δεν λειωνουν ),  ή 3 ημερων.. Αυτη  η  αγωγή - αν την αποφασισεις  τελικά - ειναι σκοπιμο να επαναληφθει και μετα   την επομενη περιοδο, επειδή  μυκητιασεις  μπορει  να υποτροπιασουν τότε,,, θα τα δεις με την΄΄ δικη΄΄  σου αυτά.. Φιλικά Π.Ζ
  1. Κυριακή, 17 Απριλίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.