default_mobilelogo
  Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Καλησπέρα.
Λόγω διαταραχής του κολπικού PH μου, παίρνω  τα υπόθετα Eva Lactal. Τι άλλο μπορώ μετά το τέλος αυτής της αγωγής ώστε να διατηρηθεί όξινο το PH του κολπου μου?
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων 
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#41929
Αγαπητη   Φίλη!
To  pH  μιας  νεας γυναικας (εννοουμε αυτες  που εχουν  περιοδο  ακομη )  κυμαινεται  καλως εχοντων των πραγματων γυρω  στο 4-4,7...Αν ανεβει  πανω  από 4,8, τοτε υπάρχιε  μια  μικροβιακή   διαταραχη της  κολπικης  χλωριδας... Ειναι  αυτή ελαφρας  μορφης, τοτε  βοηθα  η  αποκαταστρση του  φυσιολογικου pH  . μεταξυ  αλλων  και μ΄ αυτό  που χρησιμοποιείς...
Λογικά,  μολις τελειωσεις  αυτό που χρησιμοποιείς  και δεν εχει κανενα  ενοχλημα , δεν   χρειάζεσαι τιποτε  άλλο ... Η  άποψη,  ότι  κατι πρεπει  σε συνεχόμενη βαση  να χρησιμοποιςίται σαν προφύλαξη  - εχει , δεν εχει η  γυναικα ενοχληματα -  ειναι  λανθασμενη..
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!