user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

anna200

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 8 μήνες πριν
  1. anna200
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016
Γιατρέ καλησπέρα,
Διανύω την όγδοη εβδομάδα εγκυμοσύνης και έχω ήδη ακούσει παλμούς.
Η ερώτηση μου είναι η εξής: στις 24.10 μετα απο αρνητική χοριακή έβαψα τα μαλλιά μου ενω πρέπει να ήμουν 4 εβδομάδων έγκυος.
Τι κινδυνοι μπορεί να υπάρχουν?
Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.
 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Δεν διατρεχεις  κανενα  κίνδυνο...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ ευχαριστω για ακόμα μια φορά για την άμεση απάντηση σας. Θα ήθελα να σας κάνω και μια άλλη ερώτηση. Διανύω την Όγδοη εβδομάδα και έκανα εξετάσεις κολπικου υγρού και βρέθηκα θετική σε ουρεόπλασμα και σε μύκητες (αν και κάνω κάθε χρόνο εξετάσεις δεν έτυχε ποτε να βρεθώ θετική σε ουρεόπλαςμα). Το είπα στον γιατρό μου και μου είπε απο την στιγμή που δεν έχω συμπτώματα δεν μπορεί να μου δώσει αντιβίωση πριν συμπληρώσω το πρώτο τρίμηνο και ότι θα μου δώσει μετά. Το θέμα είναι οτι απ ότι διάβασα μετά το πρώτο τρίμηνο υπάρχει κίνδυνος αποβολής. Ξέρω οτι δεν μπορείτε να με κατευθύνετε αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν συμφωνείτε με τον γιατρό μου να μου αρχίσει την θεραπεία μετα το πρώτο τρίμηνο ή αν θα ήταν προτιμότερο να είχε θεραπευτεί πριν μπω με το καλό στο δεύτερο τρίμηνο.  Να σημειώσω επίσης οτι συμπτωματικά πριν την σύλληψη είχα κάνει πάλι καλλιέργεια στην οποία είχα βρεθεί αρνητική.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας.
[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 24-11-2016 21:11:36]:

Αγαπητή Φίλη!
Δεν διατρεχεις  κανενα  κίνδυνο...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη
Συντασσομαι  με΄τον δικό  οσυ..  Θα αναβαλεις  την  εξταση καπως αργοτερα
Φιλικά
Π,.Ζ
  1. Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρέ Καλημέρα,

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
Έστω ότι αρχίζω την θεραπεία την 13η εβδομάδα και την τελειώνω την 15η εβδομάδα και κάνω καλλιέργεια και βγαίνει αρνητική τότε δεν υπάρχει φόβος προωρου τοκετού λόγω λοιμωξης?
'Η μέσα σε αυτό το διάστημα ήδη μπορεί να έχει κάνει κάποια ζημιά, πχ να έχει προκαλέσει χοριοαμνιονιτιδα.
Δεν ξέρω αν έχει σημασία αλλα στο αντιβιόγραμμα δείχνει ότι όλες οι αντιβιώσεις είναι ευαίσθητες.
Συγγνώμη για τις πολλές κουραστικές ερωτήσεις αλλά είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη κα το αγχος δυστυχώς με έχει κυριεύσει.
[hr]
[Δρ.Παρμενίων Ζησόπουλος 26-11-2016 20:54:35]:

Αγαπητή ΦίληΣ
Συντασσομαι  με΄τον δικό  σου..  Θα αναβαλεις  την  εξέταση καπως αργοτερα
Φιλικά
Π,.Ζ
  1. Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Επειδή  μία  αποβολή   μπορει  να προκυψει για χιλιους - δυο  λόγους  και  συνηθως ειναι δρομολογημενη  πολυ ενωριτερα  της ημερομηνιας  που αυτη  επερχεται  και σπανιωτερα  οι  λογοι ειναι η  παρουσία  καποιου μικροργανισμού στον  κολπο, αλλά η επιλογή της  φύσης, είναι  καλό λεπτομερειες  αυτου  του ειδους - με βαση καποιες  θεωρητικές υποθεσεις δικες σου για το  περι του πότε θα  επελθει μία βλαβη του κυηματος,  να  συζητωνται  με τον ιδιο τον γιατρο, που εχει την διαχειρηση του προβληματος
και να μην το συζητουμε εδω  μονον  από τη δικη σου  σκοπιά και τοποθετηση, ειδικά  αν κανενα  απο  τα  αντιβιοτικά   δεν  εχει αντενδειξη  για την αγωγη..Λογικα λοιπον πρεπει να υπαρχει  κι από πλευρας του γιατρού   καποιος σοβαρός λογος  που εσυ κι εγω δεν γνωριζουμε, για να θελει  την μεταθεση της αγωγης αργότερα΄
Αυτές τις ερωτησεις  λοιπον  που κανεις σ΄ εμας, να τι κανεις  σ΄εκεινον  και αναλογα με την απαντηση, ευχαρίστως  να ξαναμιλησουμε...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2016
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.