Quantcast
user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Marios A

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 χρόνο πριν
  1. Marios A
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017
Καλησπέρα και συγχαρητηρια για το έργο σας. Παρακαλώ θα ήθελα να με ενημερωσετε σχετικά με το εξής: Το τεστ παπ της πρώην συντρόφου μου σαν πόρισμα είχε άφθονα φλεγμονώδη στοιχεία, διπύρηνα πλακώδη κύτταρα, δυσκερατωσικές αλλοιώσεις , κοιλοκυττάρωση και ήπια δυσκαρίωση παραβασικών κυττάρων. Επίσης, σαν συμπέρασμα αλλοιώσεις low grade sil (hpv) σε έδαφος φλεγμονής. Επίσης, βρέθηκε θετικη σε ουρεόπλασμα. Το τεστ υποδεικνύει οπωσδήπορε την ύπαρξη του ιού HPV ή υπάρχει πιθανότητα η αλλοίωση να οφείλεται στο ουρεόπλασμα? Δεδομένου ότι ήμουν ο πρώτος της σύντροφος και ανησυχώ ιδιαιτέρως, θα εκτιμούσα την απάντησή σας.
Επίσης, 14 ημέρες θεραπέα με vibramycin για τον άντρα θεωρείτε ότι αρκούν για να αντιμετωπίσουν το ουρεόπλασμα? 
Με εκτίμηση, Μάριος.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητέ φίλε.
Η αγωγή για το ουρεόπλασμα είναι σωστή και κατάλληλη.
Για το θέμα του ιού των κονδυλωμάτων, το πόρισμα δείχνει αυτήν την κατεύθυνση.
Βέβαια, δεν είναι απαραίτητο και σίγουρο ότι έχεις κολλήσει τον ιό.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.