default_mobilelogo
  Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  1.2K διαβάστηκε
Καλησπερα!ειμαι 33ετων και πριν απο ενα μηνα 19 εβδομαδον εχασα το μωρο μου εμβρυακος θανατος ειχα απο τον 3 μηνα αιμοραγιες επερνα χαπι τα ουντροτσεσταν αλλα δεν ειχα καμια βελτιοση οταν ειχα κανει την αυχενικη μου ειχε πει ο γιατρος οτι βλεπει ενα καλο εμβρυακι απλα στο αιμα βγηκε κατι δεν θυμαμαι πως το ειχε πει και οτι επρεπε να παρω μικρες δωσεις ασπιρινης αλλα επιδη εχω ελληψει ενζημου δεν πηρα τιποτα. Η γιατρος μου μου ελεγε οτι ειναι καλα το μωρο η εξετασεις ολες καθαρες και τελικα το εχασα. Αν και θα το ψαξο δεν ξερω γιατι εγινε θα ηθελα να μου προτινετε καπιες εξετασεις να κανω και αν απο το σπερμα του συζηγου μπορει να δυμηουργισει προβλημα στην εγκυμοσηνη και ισος και Αποβολη? Η ειναι καθαρα θεμα δικο μου να κανω εξετασεις μονο εγω. Εχω ανχοθη πολυ και φοβαμαι οτι αν ξανα μηνω εγκυος θα βιοσω το ιδιο. Ευχαριστω πολυ 
Περίπου πριν από 7 χρόνια
·
#42601
Αγαπητή φίλη.
Συνήθως, ελέγχουμε το έμβρυο ιστολογικά και ζητάμε και έναν καρυότυο ζεύγους, με εξέταση αίματος.
Αναμένοντας τα αποτελέσματα και βλέποντας το ιατρικό ιστορικό σας, θα συζητήσουμε για την επόμενη κύηση.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!