user_mobilelogo
  1. angel18
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017
Γιατρε καλησπέρα. Μετα απο δυο χρόνια ελεύθερων προσπαθειών και αφού δεν καταφέραμε να μείνω έγκυος αρχισαμε τη διαδικασια εξέτασεων. Έχω έκανα προς το παρόν τα βασικά και περιμενω να αδιαθέτησω για να προχωρήσω σε ορμονικές εξετάσεις και σε Σαλπιγγογραφια. το προβλημα ειναι οι εξετάσεις του συζύγου. Έκανε σπερμοδιαγραμμα, καλλιέργεια και κατακερματισμο DNA σπέρματος. Ο κατακερματισμός είχε αποτέλεσμα 28% η καλλιέργεια έδειξε μυκοπλασμα. Τώρα σας παραθέτω το σπερμοδιαγραμμα. 
Ογκος σπέρματος 1.8 ml
Αντίδραση 8.0
γλοιοτησ αυξημένη (+++)
αριθμος σπερματοζωαρίων άμα ml  6.400.000
Τυπικές μορφές 60%
κινητικοτητα
1η ώρα ακίνητα 90% και μικρή κίνηση 10%
3η ώρα ακίνητα 90% και μικρή κίνηση 10%
24η ώρα ακίνητα 100%
Να προσθεσω ότι το δειγμα δοθηκε μετα απο αποχη 9 μερών και έφτασε στο μικροβιολογικο περίπου σε 1 ώρα και ένα τέταρτο. μετα απο αυτά τα αποτελέσματα πήγαμε σε ουρολογο ο οποίος τον εξετασε Και του έδωσε μια μηνιαία θεραπεία με αντιβιωση για το μυκοπλασμα και μετα να πάρει κατι βιταμίνες για τρεις μήνες ώστε να παει να ξαναδώσει δειγμα. Επίσης του έγραψε και ένα τριπλεξ για να ελέγξει πιθανή Κιρσοκηλη γιατι στην εξέταση φαινόταν πιθανη κιρσοκηλη  
εδω θα ήθελα τη γνώμη σας. Δεδομένου ότι εγω είμαι 29 και ο σύζυγος 38, πιστεύετε ότι με αυτά τα αποτελέσματα θα δούμε βελτιωση; μπορεί να οφείλονται στο μυκοπλασμα; έχει νόημα να περιμένουμε; θα υπάρξει περίπτωση για φυσιολογική σύλληψη;  σας Ευχαριστω εκ των προτερων. 
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη  Φίλη!
Οσο  υπάρχει σπέρμα με κινητα σπερματοζωαρια.  μία σύλληψη δεν αποκλεέεται. Η  πιθανοτητα  στην περιπτωση  σας ειναι   ομως για την  ωρα  εξαιρετικ  μικρη. 
Θα  πρέπει  να  γινουν αυτά  που  υδεδειχθησαν  και μετά  το  ξανασυζηταμε,,
Ειστε  νεοι, χρονος  υπάρχει, είμστε στο 2017.Οπως και  να  έχει:΅ Παιδιά θα γινουν,,
Φιλικά
Π.Ζ..
Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων. Χρυσοστόμου Σμύρνης 8, 4ος όροφος , Τηλ. : (2310) 279-272 Fax : (2310) 257-369 Τ.Κ. 54622, Θεσσαλονίκη email: parm[email protected]
  1. Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ για την απαντηση.  επειδη ακριβώς οι πιθανότητες ειναι μικρες δε θελουμε να χάσουμε αλλο χρόνο. Δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει κατι μετα απο θεραπεία με βιταμίνες οποτε αρχισα να σκέφτομαι την περίπτωση της εξωσωματικής. Δεν ειναι καλύτερα να μη χάσουμε αλλο χρόνο και να πάμε εκει απευθειας χωρίς ομη αυτή την ψυχοφθόρα διαδικασία;
  1. Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Δες...Mία διαφοροποίηση  αναμονής  είναι γενικώς  συζητήσιμη..
Για   παράδειγμα/  σν    είσαι.....18 (ποια  ειναι σημερα  18; ),  ή 28 ετών, δεν   το συζητώ, μπορείτε να  περιμενετ..
Αν είσαι  35 plus,  εν  ταξει,  θα  πήγαινα  συντομώτερα  προς την εξωσωματική.
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.