user_mobilelogo
  1. Mary2
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 29 Απριλίου 2017
Γιατρε καλησπερα σας
Προσφατα ειχα μια αποβολη για την οποια δεν χρειαστηκε αποξεση,εγινε με φυσικο τροπο(ημουν στην 5η εβδομαδα). Εκανα ενδοκολπικο υπερηχο οταν τελειωσε,ολα ηταν καθαρα.ο γιατρος μου συνεστησε καλλιεργεια κολπικου υγρου και εξετασεις προγεννητικου ελεγχου(θυροειδης,αυστραλιανο αντιγονο,κυταρρομεγαλοιος κλπ). Εαν στην καλλιεργεια φανει καποιος μικροοργανισμος,μου ανεφερε οτι ισως η αποβολη να οφειλοταν σε αυτο αλλιως θα το θεωρησουμε τυχαιο γεγονος .Ποια ειναι η γνωμη σας; εαν τα αποτελςσματα των εξετασεων δειξουν κατι πχ ουρεοπλασμα,ειναι αντιμετωπισιμο?θα μου δημιουργησει καποιο προβλημα πχ δυσκολια σε μελλοντικη συλληψη? Τι θα μου συστηνατε εσεις?
Σας ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων!
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Τωρα τι να συζητάμε,  κανε με  αισιοδοξία   ότι σου ειπε ο άνθρωπος..
Δεν  θα βρεθεί τιτποτε.
To ureaplasma  (που ούτε μία  στα χιλια  δεν  θα σου βρούν)   φυσικά  και αντιμετωπιζεται  ευκολα...
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γιατρε μου σας ευχαριστω θερμα για την αμεση απαντηση.
Απο την εμπειρια σας,υπαρχει περιπτωση μια αποβολη να δυσκολεψει μια μελλοντικη συλληψη ή ακομα και να μην μπορεσει να συλλαβει μια γυναικα μετεπειτα?
Για το ιστορικο μου,η ηλικια ειναι 29 ετων,σταθερος κυκλος,αυτη ηταν η πρωτη εγκυμοσυνη μου και ηρθε στον δευτερο μηνα προσπαθειων.
Σας ευχαριστω και συγχαρητηρια για το εργο σας.
  1. Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Στην περιπτωση σου δεν  χρειάστηκε καν  μία  επεμβαση.. Επροκειτο  λοιπον  για μια εγκυμοσύνη  που για καποιους  λογους  απο την  αρχή  κατι δεν  πηγε καλα.  Σ΄ αυτές τις  περιπτωσεις παρεμβαινουν αυτοματοι  μηχανισμοί αμυνας του οργανισμού  για  να  εμπιδιστει  μία  καταστροφή εγκαιρα. Το φαινομενο ειναι  πολυ  συχνότερο, αλλα δεν  γινεται αντιληπτό, επειδή καποιες μικροακαθυστερησεις   δεν γινονται αντυηλπτες  σαν  μια πρωιμη αποβολή ,  Λογικά η  επομενη εγκυμοσύνη  θα παει  καλά. Μην ανησυχείς..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τετάρτη, 03 Μαΐου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.