default_mobilelogo
  Κυριακή, 30 Απριλίου 2017
  1 Απαντήσεις
  1.1K διαβάστηκε
Καλησπέρα γιατρέ. Θα ήθελα να μου πείτε εάν σας είναι εύκολο πόσες πιθανότητες σύλληψης υπάρχουν από την παρακάτω επαφή: Με το αγόρι μου προχωρήσαμε χωρίς προφύλαξη και ήμουν στην 12η μέρα του κύκλου. Τελείωσε εκτός και μάλιστα 4-5 δεύτερα αφότου βγήκε. Αυτό που μας απασχολεί είναι τα τυχόν υπολείμματα σπέρματος στον σωλήνα, καθώς από την προηγούμενη εκσπερματωση ακολούθησε πολύ καλή πλύση του μορίου, αλλά όχι και ούρηση. Να σημειωθεί πως μεσα σε 12 ώρες πήρα το χάπι της επόμενης ημέρας και 8 ημέρες αργότερα παρατηρήθηκε αιμορραγία, κατά το σκούπισμα κυρίως, διάρκειας 6 ημερών.  Α) Το αίμα αυτο σημαίνει πως το χάπι έδρασε;;  Β) Τα υπολειμματα σπέρματος που μπορεί να έχουν απομείνει στον σωλήνα φεύγουν με το πλύσιμο ή απαιτείται και ούρηση;  Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας!!
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
#43228
Αγαπητη  Φίλη!
Για   πιθανοτητες  συλληψης  δεν μπορω  να δωσω  ποσοστά.. Ειναι γενικώς ελαχιστες.. Αν το αιμα   που εμφανιστηκε, δεν  εξελίσεται  σε συνηθισμενη  περιοδο, θα κανεις  μετά το  σταματημα  του,  ενα  τεστ κυησεως,  για να μην  μας ξαναρωτάς.
Πιστευω  ότι αδικα ανησυχείς.
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!