user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

agnwsth

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 5 μήνες πριν
  1. agnwsth
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
πριν απο πεντε μηνες το τεστ παπ το εδειξε σπανια πλακωδη κυτταρα εκ του τραχηλου με χαρακτηρες κοιλοκυτταρωσης, λιγα παρκερατωσικα κυτταρα, νεοπλασματικα κυτταρα δεν παρατηρηθηκαν. συμπερασμα: λιγα κυτταρικα ευρηματα ενδεικτικα ιογενους μολυνσεως απο hpv επι εδαφους ηπιας τραχηλιτιδας. εκανα κολποσκοπηση και ο γιατρος μου μου ειπε να μην ανησυχω καθως ειναι πολυ μικρο το σημειο. το τωρινο τεστ παπ εγραφε τα εξης παρατηρηθηκαν σπανια πλακωδη κυτταρα εκ του τραχηλου με χαρακτηρες κοιλοκυτταρωσηε, νεοπλασματικα κυτταρα δεν παρατηρηθηκαν, συμπερασμα σπανια κυτταρικα ευρυματα ιογενους μολυνσεως απο hpv. τι πιστευετε οτι πρεπει να κανω και ποια η γνωμη σας για το τωρινο τεστ; ευχαριστω πολυ.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
images/Koilozyten_6.jpg
Εικονα  Pap-test  νεαρης   ασυμπτωματικής γυναίικας  που προσηλθε στο ιατρείο  μας για  προληπτικό  ελεγχο. . Κολποσκοπικως  κ.φ.
Εικόνα   ήπιας κοιλοκυττάρωσης   σε  κυτταρα  της επιφανειακής   και  διαμέσου στοιβάδος.  Υπεστράφη  μετα  6μηνο χωρίς θεραπεία.  Δικο μας  παρασκεύασμα, δική μας  εικόνα .
Aγαπητη   Φίλη!
Αυτό δεν εξαρτάται  μόνον   από τα  κυτταρολογικά ευρήματα,  αλλα κι από την ηλικία  και την ΄΄πραγματική΄΄ τοπική κατάσταση,  που  μονον  ο δικός  σου  γνωριζει..
΄΄Χωράει''  επισης  μια  ΄΄ταυτοποίηση στελεχων΄΄..
Αν ειναι  χαμηλού κινδυνου, δεν  χρήζει ισως θεραπείας.. Θα  φυγουν  με την αναμονή.
Θα το αποφασίσει  λοιπόν  ο συνάδελφος  που σε βλεπει  ΄΄απο  κοντά΄΄
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 16 Μαΐου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σας. Ειμαι 22 χρονων και ο γιατρος μου μου πρότεινε τεστ παπ σε εξι μηνες και με την πρωτη ευκαιρια να κανω και την τυποποιηση. Κολποσκοπηση ειχα κανει πριν πεντε μηνες και το σημειο ηταν πολυ μικρο οποτε το αφησαμε ετσι. Δεν μου ειπε κατι αλλο εκτος απο υγιεινη διατροφη και οχι καπνισμα, που δεν καπνιζω. Να κανω τεστ παπ σε εξι μηνες η θα μου προτεινατε και κατι αλλο για τώρα; Να ειστε παντα καλα, καλη συνεχεια.
  1. Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Πιστευω,  ότι η προταση ειναι  καλή . Να  παραμεινουμε στον   ελεγχο  που προτεινε  ο συναδελφος μου..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.