user_mobilelogo
  1. katrani
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 10 Δεκεμβρίου 2010
καλησπερα ειμαι 26 ετων. πριν 5 χρονια που εκανα το πρωτο τεστ παπ ανιχνευθηκε ο ιος HPV, η βλαβη ηταν πολυ μικρη και εκτοτε ολα τα τεστ που κανω καθε 6μηνο ειναι καθαρα. ποτε δν εχω βγαλει οξυτενη κονδυλωματα. ειναι δυνατο να κολλησω καποιο συντροφο μου οξυτενη κονδυλωματα ενω δν ειχα εμφανισει ποτε? αλλοι γιατροι  μου λενει οτι ειμαι φορεας του ιου αλλοι οτι εχω ιαθει εφοσον εχω καθαρα τεστ. αυτο που θελω να μαθω δλδ ειναι εαν μπορεις να κολλησεις καποιον οξυτενη κονδυλωματα μονο επειδη καποτε εμφανισες hpv (αλλα οχι εξωτερικα κονδυλωματα)
ευχαριστω
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή Φίλη!
Το  τεστ  Papanicolaou δειχνει συνηθως  μονον  υπόνοια για προσβολή  απο  ΗPV..  Μπορει  καμια  φορα παρομοιες εικονες  να  τις  προξενήσουν  κι   αλλες αιτίες....
Ακομη  :  Δεν προσδιοριζει  το Pap  το στελεχος   ιού  που  προεξενησε  την  αλλαγή  στο  Pap...
Οπως και να εχει:   πεντε χρονια  μετα  ενα  τεστ ειναι το πελον   πιθανό  ο  οργανισμός  να  καταπολεμησε  πελον   τον  ιό  και  να  μην τον μεταδιδεις  πλεον...Δεν ειμαστε ομως απολυτως  βεβαιοι  γι αυτό..

Μονον  ενημερωτικά:   Μια  πιο βεβαια  απάντηση   θα  μπορουσε να  δωσει  κανείς,  αν γινει  εν   HPV-test  (ενα τεστ  που ν΄ ανιχνευει  και  να   ταυτοποιει  στελεχη  HPV.  Η  πληρορφορηση  αυτή,  δεν θ΄ αλλαζε  βεβαια σε τιποτε  την πραξη, γιατι  αν βρεθεί καποιο  στελεχος,  αυτό  δεν...θεραπευεται..Φευγει  συνηθωςκαποτε μονο του...  Μονον σε επιμονα θετικα΄τεστ,  γινονται θεραπείες  της  περιοχής  που εχει  αλοιωθει..
Η αποψη  μου παντως   ειναι  να μην ασχοληθεις  άλλο  με  το ερωτημα  αυτό..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Σάββατο, 11 Δεκεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.