user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Stella_l

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 11 μήνες πριν
  1. Stella_l
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017
Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι 38 ετών χωρίς παιδιά. Τον Απρίλιο αδιαθετησα με 11 μέρες καθυστέρηση. Η ροή μου ήταν όπως πάντα, μεγάλη με κάποια πηγματα τις πρώτες μέρες κ στη συνέχεια μειωνόταν. Η διάρκεια της γύρω στις 7 μέρες. Η επόμενη περίοδος ήρθε με 21 μέρες καθυστέρηση. Τις πρωτες μέρες καθυστέρησης είχα πονάκια περιόδου, πρησμένο στήθος και καφέ υγρά στο σκούπισμα. Τα συμπτώματα αυτά σταμάτησαν  για μερικές μέρες και ξαναεμφανιστηκαν στις 3 Ιουνιου. Στις 5 Ιουνίου αδιαθετησα. Είχα ροή, όχι έντονη, όπως τους προηγούμενους μήνες αλλά είχα. Κράτησε μέχρι της 7 του μήνα το απόγευμα, το βράδυ είχα ελάχιστο. Από τις 8-11 Ιουνίου είχα ελάχιστο αίμα ή καφέ σκούρο μόνο στο σκούπισμα. Στις 12 κ 13 άρχισαν κάτι ελαφρά πονάκια χαμηλά στη κοιλιά όπως όταν περιμένω περίοδο, έβγαλα σπυράκια στο πρόσωπο, πάντα βγάζω, και από τις 13 μέχρι κ τώρα που σας γράφω έχω αίμα στο σκούπισμα και όταν πηγαίνω τουαλέτα και λίγο στην σερβιετα. Ξέχασα να σας πω ότι τους μήνες Ιανουάριο έως Μάρτιο όταν αδιαθετουσα είχα πολύ δυνατο πόνο χαμηλά δεξιά στην κοιλιά ο οποίος υποχωρούσε μετά την 4η μέρα της περιόδου μου. Από τον Απρίλιο κ μετά ο δυνατός πόνος δεν εμφανίστηκε ξανά. Δεν πονάω στην σεξουαλική επαφή ούτε υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης γιατί είμαστε πολυ προσεκτικοί με τον σύζυγό μου. Ήθελα να σας πω τέλος ότι τους τελευταίους μήνες έχω βάλει πολύ βάρος και ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς εξαιτίας προβλήματος στη μέση μου (λόγω περιορισμένης κίνησης+δουλειά γραφείου) χωρίς να έχω πάρει φάρμακα. Αυτός είναι κ ο λόγος που δεν επιθυμώ εγκυμοσυνη, προσπαθώ να χάσω βάρος. Τα μόνα φάρμακα που παίρνω είναι τ4 75 και 88. Μιλησα  με τον ενδοκρινολόγο μου αλλα μου είπε ότι δεν έχει να κάνει με αυτό. Σας παρακαλώ πολύ απαντήστε μου όσο πιο σύντομα μπορείτε. Τι μπορεί να συμβαίνει; Υπάρχει περίπτωση να έχω κάτι σοβαρό;  έχω αγχωθει υπερβολικά πολύ και ο γυναικολόγος μου λείπει. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας. Περιμένω με αγωνία την απάντηση σας.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Σοβαρό δεν είναι, ενοχλητικό για εσένα είναι.
Πρόκειται για ορμονική διαταραχή η οποία μπορεί να έχει σχέση και με την αύξηση του σωματικού βάρους.
Σε καθε περίπτωση, προγραμμάτισε ένα ενδοκολπικό υπερηχογράφημα είτε σε κάποιον άλλο γυναικολόγο είτε σε ακτινολόγο, για να πάρεις τις κατάλληλες οδηγίες ανάλογα με τα ευρήματα.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση! Χωρίς να θέλω να σας κουράσω να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Έχω πολλές μέρες αίμα, χωρίς να υπολογίζω αυτές που είχα ελάχιστο. Είναι 11 μέρες σχεδόν. Από την εμπειρία σας, πόσο μπορεί να  διαρκέσει; Ξέρω ότι είναι ερώτημα "χαζό" αλλά 2-3 μέρες τώρα αισθάνομαι σαν ζάλη και κούραση. Ξεκίνησα Tardyferon μήπως είναι θέμα σιδήρου λόγω της απώλειας αίματος. Τέλος, κάποιες φορές μέσα στη μέρα με πιάνει κάτι σαν ζέστη στο πρόσωπο. Σε αυτήν την διαταραχή οφείλεται; Η περίοδος μου θα επανέλθει πιστεύετε; Φοβάμαι μήπως συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Σας γράφω από τη Μυτιλήνη γιατρε. Το νησί μας μετά το σεισμό αντιμετώπιζει πολλά προβλήματα κ η μετακίνηση προς την πόλη είναι δύσκολη. Χίλια ευχαριστώ για το χρόνο σας!!!
  1. Σάββατο, 17 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ο σίδηρος θα βοηθήσει, επίσης να τρως φρούτα, να πίνεις αρκετό νερό και να μην κουράζεσαι πολύ σωματικά.
Μέχρι να μπορέσεις να κάνεις υπέρηχο να δούμε τί ακριβώς συμβαίνει με τον κύκλο σου.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Ποτέ θα σταματήσει το αίμα γιατρέ; Τι κάνω αν περάσουν μέρες και δεν σταματήσει; Πρώτη φορά μου συμβαίνει και έχω τρόμοκρατηθει. 
  1. Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπερα σας. Περιμένω ακόμα απάντηση σας. Το αίμα συνέχιζει.
Λιγο μειωμενο χθες αλλα επιμενει. Θα σταματήσει; Να περιμένω να σταματησει; Και αν δεν σταματήσει  τι κάνω;
Ενδοκολπικο μπορώ να κάνω αφού έχω αίμα;
Σας παρακαλώ μη με ξεχάσετε. Απαντήστε στα ερωτήματα μου.  Έχω ανάγκη τη συμβουλή κ καθοδήγηση σας.
Σας ευχαριστώ πολύ. 
  1. Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Δυστυχώς, δεν έχουμε τη δυνατότητα υπερήχου εξ'αποστάσεως.
Νομίζω ότι έχω απαντήσει στα ερωτήματά σου.
Δε μπορώ να συστήσω κάτι διαφορετικό και πολύ περισσότερο φαρμακευτική αγωγή.
Προγραμμάτισε το υπερηχογράφημα και ενημέρωσε το γιατρό σου.
Φιλικά
Π.Κ.
Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Fax: 211-2215106 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.
  1. Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πολύ.
  1. Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα σας. 
Έκανα κάποιες ορμονολογικές εξετάσεις σήμερα το πρωί μετά από συνάντηση που είχα με τον ενδοκρινολόγο μου. 
Αν είχατε τη καλοσύνη θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας σχετικά με τα αποτελέσματα; Βέβαια λείπουν τα αποτελέσματα 3 εξετάσεων οι οποίες γίνονται στην Αθήνα και θα τις έχω αύριο ή την Δευτέρα. 
Έχω ακόμα αίμα και είχα μι επιφύλαξη για το αν έπρεπε να τις κάνω ή όχι αλλά ο ενδοκρινολόγος μου, είπε ότι θα δείξουν καλύτερα τώρα. 
τι να σας πω γιατρέ.. φοβάμαι μήπως έχω κάτι κακό ή μήπως μπαίνω στην εμμηνόπαυση. 
  1. Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Οιστραδιόλη - Ε2    88.00 pg/mL
Τεστοστερόνη Ολική    65.0 ng/dL
Θυλακιοτρόπος Ορμόνη (FSH)    4.69 mIU/mL
Ωχρινοτρόπος Ορμόνη (LH)    6.03 mIU/mL
Προλακτίνη (PRL)    16.03 ng/mL
Προγεστερόνη (PRG)     0.41 ng/mL
Θυρεοτρόπος Ορμόνη (TSH 3ης γενιάς)      2.260 μIU/ml 0.350 - 4.450
Θυροξίνη Ελεύθερη (FT4)     18.78 pmol/L 11.50 - 23.20
Φερριτίνη    45.38 ng/m
  1. Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.