default_mobilelogo
  Δευτέρα, 16 Αυγούστου 2010
  1 Απαντήσεις
  3.2K διαβάστηκε
Καλημέρα σας,

Είμαι 23 χρονών, υπέρβαρη και ο κύκλος μου ποτέ δεν είχε πρόβλημα.

Τέλη Ιουνίου έκανα κάποια μπάνια στη θάλασσα και λόγω ζέστης όταν γύρναγα από τη δουλειά και δεν είχε ζεστό νερό έκανα με κρύο (λάθος μου) αυτό έγινε για καμια εβδομάδα περίπου. Αρχές Ιουλίου και σχεδόν μέχρι τα τελή είχα καφέ υγρά και καθυστέρηση περιόδου (έβαλα θερμοφώρα στη κοιλιά κάτω, έκανα με ζεστό νερό μπάνιο) ωστόσο κανονική ροή ήρθε στο τέλος του μήνα με αρχές Αυγούστου περίπου για 4-5 μέρες. Έπειτα έχω κάθε μέρα πολύ λίγο αίμα κάποιες φορές σταμάταει και το πρωί που σηκώνομαι έχω πάλι λίγο.

Το στήθος είναι ευαίσθητο ακόμα.
Είναι κάτι σοβαρό;

Γυναικολόγο δεν έχω μάλιστα πριν από 2 χρόνια όταν έκανα τεστ παπ και υπερηχογράφημα ήταν όλα οκ , τις εξετάσεις μου τις είχε πάει η μητέρα μου στο δικό της γυναικολόγο.

Είναι η πρώτη φορά που το παθαίνω και έχω αρχίσει και αγχώνομαι.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!
ps: για εγκυμοσύνη δεν υπάρχει λόγος απλά ανησυχώ για τον κύκλο μου.
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14642
Αγαπητή φίλη.
Από την στιγμή που δεν τίθεται θέμα εγκυμοσύνης, όπως μας λες, οι διαταραχές του κύκλου σου μπορεί να οφείλονται σε πολλούς και διαφορετικούς παράγοντες, οι οποίοι δε μας ανησυχούν.
Συνήθως, τέτοιες καταστάσεις, διαρκούν περίπου ένα μήνα και μετά ο οργανισμός από μόνος του αποκαθιστά την ανωμαλία.
Άρα, θα περιμένεις και το τέλος Αυγούστου και αν συνεχιστεί η διαταραχή, θα επικοινωνήσεις με κάποιο γυναικολόγο, έστω της μαμάς σου, για υπερηχογράφημα και οδηγίες.
Στη διάθεσή σου για περισσότερες οδηγίες, αν τις χρειαστείς.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!