default_mobilelogo
  Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  1.6K διαβάστηκε
Γειά σας...
Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση...έχω μικροκυστικες ωοθήκες και προσπαθώ για παιδάκι...έχω ήδη δύο τα οποία τα έπιασα χωρίς πρόβλημα.... 
Προσπαθώ ένα χρόνο τώρα και τίποτα... Έκανα μια θεραπεία μ glucophage850 & inofert αλλά πάλι εχω άστατο κύκλο..έχω ήδη 30 μερες καθυστέρηση χωρίς εγκυμοσύνη.έκανα χοριακη.... 
Τι πρέπει να κάνω????Ν σταθεροποιηθεί ο κύκλος μου και να μείνω έγκυος 
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
#44396
Αγαπητή φίλη.
Δεν αναφέρεις ηλικία και αν γέννησες φυσιολογικά ή με καισαρική...
Πρώτα θα πρέπει να κάνεις έναν ορμονικό έλεγχο σε ημέρες περιόδου και μία σαλπιγγογραφία για να εξασφαλίσουμε ότι το γεννητικό σου σύστημα είναι φυσιολογικό και γόνιμο.
Επίσης, ένα σπερμοδιάγραμμα του συζύγου.
Με το σκεπτικό ότι έχεις δύο κυήσεις, η νέα σύλληψη είναι θέμα χρόνου.
Αν όμως δεν κάνεις τον έλεγχό σου θα αγωνιάς...
Έχοντας τα αποτελέσματα, θα μιλήσεις με το γιατρό σου για φαρμακευτική σαθεροποίηση του κύκλου σου και βελτίωση της ωορρηξίας.
Αυτή είναι η γνώμη μου αλλά θα τα συζητήσεις πρώτα με τον συνάδελφο που σε παρακολουθεί.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!