default_mobilelogo
  Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017
  1 Απαντήσεις
  717 διαβάστηκε
καλησπέρα!
τελευταια περιοδος 30/09-05/10...ο κύκλος μου είναι σταθερός (καμια φορά θα μου έρθει μια μερα νωρίτερα ή μια μερα αργότερα)..
Χθες δεν μου ήρθε περίοδος,το ίδιο και σήμερα...πριν 2-3 μέρες είχα έντονους πονους στο στήθος και πρηξιμο,οπως καθε φορα πριν την περιοδο...το ιδιο και σημερα σε πιο ηπιους τονους ομως....επισης εχω καποιες λευκες εκκρισεις αλλα ειναι γεγονος που εμφανιζεται συχνα σε καποιες περιοδους μου  και κατα τις γονιμες μερες...υπάρχει περίπτωση να εγινε η ωορρηξια πολυ αργότερα ή και καθολου; εχω αγχωθει αρκετα ειναι η αληθεια...υπαρχει καποιο συμπτωμα εγκυμοσυνης; να σημειωσω οτι σε καθε ελευθερη επαφη με τον συντροφο μου υπαρχει εγκυρη απομακρυνση του μοριου απο τον κολπο αλλα και η χρηση προφυλακτικου στις γονιμες μερες απαραιτητη!




Σας ευχαριστω εκ των προτερων και συγγνωμη για το ψιλομπερδεμα..
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
#44455
Aφαπητή Φίλη!
Ειναι  προφανές,  ότι  απόλυτες  απαντησεις   δεν  μπορουν  να  δωθούν.  Το πρόβλημα πιου εχεις  εμφανιζεταο σε πάμπολλες  επισκεπτριες της σελιδας'' Η  περιοδος  θα φανεί  από μερα  σε μερα και θα  ησυχασεις.
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!