default_mobilelogo
  Σάββατο, 17 Φεβρουαρίου 2018
  1 Απαντήσεις
  658 διαβάστηκε
Καλησπέρα σας
Είμαι 21 χρονών και έχω φυσιολογικό και σταθερό κύκλο από πολύ μικρή. αυτό το μήνα βλέπω πολύ μικρή ποσότητα αίματος. Είναι η 3η μέρα απο τις 7 που διαρκεί η περίοδος μου και συνεχίζω να έχω λίγο αίμα καφε.Και δε ξέρω αν υπάρχει λόγος να ανησυχώ. Για εγκυμοσύνη δε νομίζω λόγω του ότι χρησιμοποιούσαμε σχεδόν πάντα προφύλαξη με το αγόρι μου και όσες φορές όχι δεν είχαμε και κάποιο ατύχημα. Δεν ξέρω αν επηρεάζει το ότι έχω αρχίσει δίαιτα τις τελευταίες εβδομάδες και δεν τροώ κανονικά.
Ευχαριστώ που με ακούσατε και θα περιμενω την απαντηση σας
Περίπου πριν από 6 χρόνια
·
#45185
Αγαπητή  μικρή Φίλη
Δεν βλεπω   κανενα ιδιαίτερο  λογο  ανησυχίας,  Μικροδιαταραχές  σε  ενταση  και διαρκεια περιοδου  ειναι στην  ηλικια  σου  κατά κανόνα  αθωες... Θα δεις πως τα πας - μπορει το μεταξυ η περιοδος  ν΄ αποκτήσει την συνληθη ενταση- και στην ανάγκη  ξαναμιλάμε  σε λιγες μέρες,
Φιλικά
Π.Ζ

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!