user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

meget

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. meget
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010
Γιατρέ καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο foroum και θα έχω την εξής απορία.  Σήμερα έκανα εμβρυομεταφορά σε φυσικό κύκλο (έχουν προηγηθεί 3 εξωσωματικές με βραχύ πρωτόκολλο - η 1η βιοχημική, οι άλλες δύο αρνητικές και 1 σε φυσικό κύκλο με κυστικό ωοθηλάκιο). Από προηγούμενες εξετάσεις θρομβοφιλίας (ιστορικό καθ'έξιν αποβολών) προκύπτει ότι υπάρχει πρόβλημα του οργανισμού να αντιμετωπίσει πιθανό θρόμβο.  Πήγα σε 2 αιματολόγους.  Η μεν πρώτη μου σύστησε 2 ενέσεις clexane 0,4/ημέρα και μετά την εμβρυομεταφορά prezolon, η δε δεύτερη 1 ένεση clexane 0,6/ημέρα + 1 salospir 80mg/ημέρα από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς και σε 1 μήνα να κάνω την εξέταση αντιΧΑ.  Έχω μπερδευτεί και δεν ξέρω τι να κάνω. Από την μία διαβάζω ότι clexane και salospir απαγορεύεται και από την άλλη ότι πλέον δεν ισχύει η αντίληψη αυτή.  Εσείς τι λέτε?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Τα σκευάσματα αυτά, χρησιμοποιούνται, κατά κόρον, μετά από αποβολές ή γενικά αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης.
Δεν υπάρχουν εμπεριστατωμένες μελέτες ότι βοηθάνε, όμως, σε καμία περίπτωση δε βλάπτουν.
Εκείνο που θα κάνεις, είναι να συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου, καθιστώντας τον γνώστη των δύο απόψεων των αιματολόγων και θα ακολουθήσεις τις οδηγίες του.
Ότι και να αποφασίσεις, δε θα επηρεάσει αρνητικά την εξέλιξη της εγκυμοσύνης.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.