user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

LoulaP

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 1 μήνα πριν
  1. LoulaP
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018
Μετα απο vain 2-3 (κολπική αλλοίωσή hpv) έκανα λειζερ. Ό γιατρός ειπε οτι μπορώ να έχω ελεύθερες επαφές εφόσον έχω σταθερή σχέση καθώς θεωρητικά έχω ήδη έρθει σε επαφή με τους τύπους hpv του συντρόφου μου. Συμφωνείτε με αυτό ή μετά το λέιζερ καλύτερα να γίνεται με προφυλακτικό; υπάρχει περίπτωση υποτροπής από την ελεύθερη επαφή με το ιδιο άτομο;
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή   Φίλη!
Επειδή είμαι ΄΄γυναικολόγος αρκετά  ΄΄παλαιάς  κοπης΄΄, ας το  πω  έτσι:   
Σε  ότι με  αφορά:   Θα  έννοιωθα  καλλίτερα, αν  χρησιμοποιήσετε  προφυλακτικό  για  1  χρονο  ακόμη.
Φλικά
Π.Ζ
  1. Σάββατο, 14 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα ήθελα όμως να μου εξηγήσετε και για ποιο λόγο μου συστήνετε επαφές με προφύλαξη εφόσον έχω σταθερή σχέση; δηλαδή θέλω να μάθω εάν οντως, και έχοντας ήδη έρθει σε επαφή με τους συγκεκριμένους τύπους του ιου, υπάρχει πιθανότητα υποτροπής στο θεραπευμενο σημείο ή εξάπλωσης και σε άλλο σημείο. Γενικά για vain δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα ως πληροφορία στο ίντερνετ. Είναι δύσκολη περίπτωση;
  1. Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητη Φίλη,
Προκειται  για σπανια εντοπιση  σοβαρου βαθμού δυσπλασίας,  με υψηλοτερο  ποσοστό υποτροπών απο  εντοπιση  παρομοιων  καταστασεων στον τραχηλο της  μητρας.
Ο  λόγος  της  προτασης  μου έιναι - ας το πω 'ετσι - ΄΄υποκειμενικός΄΄, μια κι  έτσι  μου  την υπέδειξαν  προ δεκαετιών,   που παρόμοιες καταστάσεις  αντιμετωπιζοταν συχνα  χειρουργικως  με  αφαιρεση  απο περιπτωση  σε  περιπτωση  σχετικά μεγαλης  επιφανειας  κολπικων αλλοιωσεων και  κανείς πιστευε,  ότι με τον  τροπο  αυτό  μπορουσε  να  μειώσει υποτροπες. 
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 17 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Εσείς όμως μου αναφέρατε πως δεν είδατε καμία υποτροπή. Σε περίπτωση που υπάρξει τελικά σε εμένα κάποια υποτροπή, Μπορεί να γίνει ξανά λειζερ ή θα πάθω καρκίνο;
  1. Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Το  Vain III  ειναι  ατυχώς δυσπλασία  σοβαρού κινδύνου,  που η παραπερα  εξελιξη του ειναι  ο καρκινος.  ΠΖ
Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Για το  ότι δεν ειδα  ποτέ  περιστατικό  Vain III.   Οπως  ειπα,  για  σπάνια  νοσο προκειται,  που εξελίσσεται  σε καρκινο του  κολπου.  Π.Ζ
  1. Πέμπτη, 19 Απριλίου 2018
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.