default_mobilelogo
  Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018
  1 Απαντήσεις
  869 διαβάστηκε
Γεια σας, 
Έχω ένα σοβαρό ζήτημα να θέσω. Συνευρέθηκα σεξουαλικά με τον σύντροφό μου με την χρήση προφυλακτικού, το οποίο κάποια στιγμή στις αρχές της συνεύρεσης έσπασε στο πλάι. Το αντιλήφθηκα αμέσως λόγω του ήχου που έκανε οπότε και σταμάτησε η συνεύρεση αμέσως χωρίς να έχει  γίνει εκσπερμάτωση. Ανησυχίες για κομμάτια λατεξ που έχουν μείνει  ή σεξουαλικως μεταδιδόμενα νοσήματα δεν υπάρχει, παρόλα αυτά ανησυχώ για την πιθανότητα εγκυμοσύνης, καθώς γνωρίζω ότι είναι πιθανή ακόμα και με τα προσπερματικά υγρά.Είμαι είκοσι χρονών και περιμένω υποτίθεται την ίδια μέρα της συνεύρεσης έμμηνο ρύση.Θεωρείτε απαραίτητη τη χρήση του χαπιού της επόμενης ημέρας; (να τονίσω ότι έστειλα το μήνυμα λίγη ώρα μετά το ατύχημα, οπότε ευελπιστώ για μια γρήγορη απάντηση)Επίσης, δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά το χάπι της επόμενης ημέρας.Τέλος, θα ήθελα να ρωτήσω σε περίπτωση που μου έρθει σε λίγες ώρες κανονικά η περίοδος, αν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος εγκυμοσύνης.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Περίπου πριν από 5 χρόνια
·
#45677
Αγαπητή φίλη.
Άδικα ανησυχείς εφόσον δεν ήσουν σε γόνιμες ημέρες αν και δεν έγινε κάτι ύποπτο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!