user_mobilelogo
  1. nani mou
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 04 Ιανουαρίου 2011
καλησπερα και καλη χρονια..
πριν 4 χρονια ειχα εξωτερικα κονδυλωματα και μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα..
σημερα πηγα στο γιατρο μου για κολποσκοπιση και σε μια περιοχη ασπριζε λιγο και μου ειπε σα να παει να κανει αλλοιωση...μου ειπε οτι δε χρειαζεται να κανει βιοψια και το πιθανοτερο ειναι να φυγει..
επαναληψη θα κανω σε τρεις μηνες μαζι με τεστ παπ...
επισης στο hpv dna-test φανηκε ο τυπος 18..αρχιζω και ανησυχω πραγματικα οτι καποια στιγμη θα ερθει και το χειροτερο...
ηθελα να ρωτησω ειναι οντως πιθανο να φυγει απο μονο του αυτο που μου βρηκε??ειμαι 28 χρονων..και επισης αυτες οι αλλοιωσεις αν εμφανιστούν ειναι καρκινικες?να ανησυχω γενικα?
ευχαριστω.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Ασφαλώς και να μην ανησυχείς.
Το μόνο που πρέπει να γνωρίζεις, είναι ότι έχεις τον ιό των κονδυλωμάτων στον οργανισμό σου.
Εκείνο που προσέχουμε, με τακτική παρακολούθηση, είναι να μην τον μεταδίδεις στον σύντροφό σου ή να μην σου μεταδοθεί κάποιο στέλεχος του ιού και υποτροπιάσεις σε συμπτωματολογία.
Θα συμφωνήσω λοιπόν, στην επανεξέταση με τεστ παπ στο τρίμηνο - τετράμηνο και μια νέα κολποσκόπηση στους 6 μήνες.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.