user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

Maria-M

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. Maria-M
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011
καλημέρα Γιατρέ.
Διανύω την 33η βδομάδα κύησης και έπειτα από καλλιέργεια ούρων βρέθηκε να έχω μικρόβιο(ενώ η γενική ούρων ήταν καθαρή), χωρίς να παρουσιάζω κανένα σύμπτωμα.
Ο γιατρός μου συνέστησε procef των 500 (2 χάπια κάθε μέρα και για 5 μέρες) και μετά επανάληψη της καλλιέργειας.Όταν τον ρώτησα αν υπάρχει πρόβλημα για το έμβρυο ή τη γενικότερη πορεία της εγκυμοσύνης μου είπε πως όχι.
Στο βιβλίο όμως που έχω μιλάει για πιθανότητα πρόωρου τοκετού. Ισχύει; Πρέπει κατά τη γνώμη σας να προσέξω κάτι; Η αντιβιώση όντως δεν βλάπτει το έμβρυο;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Η αντιβίωση σε καλύπτει, χωρίς να επηρεάζει το μωρό σου.
Να ακολουθήσεις κανονικά τις οδηγίες του γιατρού σου και να πίνεις αρκετά υγρά.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.