user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

nikelver

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. nikelver
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011
γεια σας.
εχω μονο μια σαλπιγγα μετα απο εξωμήτριο πριν 5 χρονια.εχω ιστορικο 3 παλινδρομες και ενα γιο 2,5 ετων.εκανα ενεσεις για θρομβωσεις και προσπαθω για 2 παιδακι.εκανα χθες σαλπιγγογραφια(9 η ημερα).εχω περιορισμενη διαβατοτητα αλλα ο γιατρος μου ειπε να προσπαθησουμε αμμεσα.
ξερω οτι αυξανεται η πιθανοτητα εγκυμοσυνης αλλα ακουσα οτι η ακτινοβολια δεν κανει καλο στο ωαριο και καλο ειναι να περιμενω για τον αλλο μηνα.ΙΣΧΥΕΙ???
ογιατρος μου επιμενει να μη χασω χρονο.σιγουρα θελω να μεινω εγκυος ειδικα με μια μονο σαλπιγγα αλλα τι γινεται με την υγεια του μωρου???
σας ευχαριστω πολυ
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Δεν υπάρχει πρόβλημα από την ακτινοβολία της σαλπιγγογραφίας.
Επειδή τα ποσοστά σύλληψης αυξάνονται στους 3 μήνες μετά την σαλπιγγογραφία, μη χάνεις χρόνο, μπορείς να ξεκινήσεις ήδη προσπάθειες στον τρέχοντα κύκλο.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.