user_mobilelogo
  1. HOPING
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Τετάρτη, 09 Φεβρουαρίου 2011
Καλημερα και συγχαρητηρια για το site σας.

Ειμαι 40 χρονων μητερα ενος παιδιου 4 1/2 ετων το οποιο ηρθε με κανονικη σύλληψη αμεσως με την πρωτη προσπαθεια χωρις κανενα προβλημα. γεννησα με καισαρικη γιατι ήταν πολυ μεγαλο το παιδι. επαθα μετα τοξιναιμια λοχειας με οξεια νεφρικη ανεπαρκεια κατι που ξεπεραστηκε αμεσως.

Περυσι και ενω αποφασίσαμε να κανουμε δευτερο παιδι η συλληψη εγινε παλι με την πρωτη προσπαθεια. ειχα μια παλινδρομη κυηση στην 6 εβδομαδα (δεν χτυπησε καρδια)
Εκτοτε ακολουθησαν αλλες δυο κυησεις (μενω αμεσως εκγυος μετα την παροδο 3 μηνων απο τις αποξεσεις ) και εχασα και τα επομενα δυο παιδια την 6 εβδομαδα (χτυπησε καρδια). και Οι 3 ιστολογικες δεν εδειξαν τιποτα. ουτε καν μικροβιο. ο ιστος ηταν καθαρος
εχω κανει εξετασεις θρομβοφιλιας, θυροειδη. δεν εχω τιποτα. ο συζυγος μου εκανε σπερματογραφημα και dna, ολες οι εξετασεις του ηταν απολυτα φυσιολογικες. εχω συμβουλευτει τρεις γιατρους οι οποιοι μου λενε οτι και τα 3 ηταν τυχαια γεγονοτα και δεν δίνουν αλλες εξετασεις θεωρώντας  και τις 3 αποβολες τυχαιες
. Το μονο περιεργο ήταν οτι ειχα κατι καφε εκκρίσεις στις αρχες τις εγκυμοσύνης και πριν την περιοδο περυσι. τωρα πλεον δεν εχω αυτο το φαινομενο για 3 περιπου μηνες. γνωμη του γιατρου μου ειναι να προσπαθησω. πειτε μου τι γνωμη σας. τι νομιζετε οτι φταιει? ειναι οντως τυχαιο? εχει να κανει με την ηλικία μου. βιολογικα και η γυναικολογικη μου κατασταση ειναι αψογη και κατα τον γιατρο τα οργανα ειναι σε αριστη κατασταση?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Εξ αποστάσεως, μόνο υποθέσεις εγασίας μπορούν να γίνουν.
Από την στιγμή που υπάρχει μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη, θεωρητικά, δεν υπάρχει πρόβλημα να φέρεις εις πέρας και άλλη κύηση.
Θα συμφωνήσω δηλαδή στον παράγοντα τύχη, που ανέφεραν και οι συνάδελφοι που σε έχουν εξετάσει.
Στις περιπτώσεις αυτές, δε χρειάζονται κάποιες ιδιαίτερες εξετάσεις, εκτός του τακτικού γυναικολογικού ελέγχου και της καλλιέργειας κολπικού υγρού.
Μπορώ να προτείνω, τη λήψη φυλλικού οξέος σε ημερήσια βάση και ίσως την έναρξη αγωγής με ηπαρίνη χαμηλού μοριακού βάρους και ασπιρίνη παιδική, τα δύο τελευταία όταν έχεις ένα θετικό τεστ κυήσεως στα χέρια σου.
Σημαντικό, να αφήσεις τη μήτρα και τον οργανισμό σου να ξεκουραστούν για τουλάχιστον 4 περιόδους, μιας και το θέμα σύλληψης το έχεις λύσει, από τα γραφόμενά σου.
Όλα αυτά, σε θεωρητικό επίπεδο και δε θα ξεκινήσεις κάτι μόνη σου αν δεν συμβουλευτείς το γυναικολόγο σου.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Σας ευχαριστώ πολύ!
  1. Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.