default_mobilelogo
  Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2011
  2 Απαντήσεις
  2.6K διαβάστηκε
Είμαι πολύ μπερδεμένη, προσπαθούμε με τον άντρα μου για μωράκι εδώ και 4 μήνες και αυτή την φορά είναι λίγο περίεργα τα πράγματα, ο κύκλος μου είναι 28 με 30 ημερών και περιμένω να αδιαθετίσω στις 17/2. Την 11η μέρα του κύκλου βγήκε θετικό το τεστ ωορριξίας (την προηγούμενη Τρίτη) από την Δευτέρα 7/2 άρχισε να πρήζεται το στήθος, πονάω όταν το ακουμπάω και το νιώθω και βαρύ, επίσης άρχισει να πονά η μέση μου για 2 μέρες, παράλληλα άρχισαν και κάτι σημαδάκια ροζ πολύ ανοιχτό, τα οποία μια έρχονταν και μια σταμάταγαν,  την 24 ημέρα (προχτές) είχα λίγο κόκκινο αίμα σαν να ήταν μία μέρα πριν την περίοδο (το οποίο δεν το κατάλαβα το διαπίστωσα όταν πήγα στο μπάνιο) και εχτές είχα μόνο μία σταγόνα καφέ, από το μεσημέρι και μετά (που ξεκουράστηκα) ώς σήμερα που είμαι στην 26 μέρα μου δεν έχω κάτι ιδιαίτερο μόνο κάτι πορτοκαλί σημαδάκια πολύ ανοιχτό ή λίγο καφέ (σαν ίνες) που μια έρχονται μια φεύγουν. Εχτές είχα πόνο στην μέση όλη την μέρα και ενώ πάντα βγάζω σπιράκια όταν περιμένω να αδιαθετίσω και λαδώνουν τα μαλλιά μου, αυτήν την φορά τίποτα από τα δύο, δεν έχω κάτι άλλο ούτε πόνο στην κοιλιά και δεν μπορώ να καταλάβω τι προσπαθεί να μου πει το σώμα μου!Κάποιες φορές ανακατώνομαι (κυρίως στο αυτοκίνητο) αλλά το παθαίνω όταν περιμένω να αδιαθετισώ. Τέλος η θερμοκρασία σώματος έπεσε λίγο μετά την ωορρηξία από 36,7 στο 36,6 για 2 μέρες και από τότε ανεβαίνει, σήμερα έχω 37 (την παίρνω κάθε πρωί) Εαν είμαι έκγυος δικαιολογούνται αυτά τα σημάδια ή είναι πολύ νωρίς να εμφανιστούν μετά από 5-6 μέρες μετα την προσπάθεια σύλληψης; από την άλλη δεν είναι νωρίς να αρχίσουν τα σημάδια περιόδου μία εβδομάδα πριν; πότε πρέπει να κάνω τεστ σε περίπτωση που δεν αδιαθετήσω κανονικά αλλά σινεχίσουν αυτά τα σημαδάκια;
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#17718
Αγαπητή φίλη.
Είναι πολύ νωρίς για να υπάρχουν σημάδια εγκυμοσύνης, χωρίς να αποκλείεται η επίτευξή της.
Συστήνω, να κάνεις ένα τεστ προς το τέλος της εβδομάδας.
Καλή επιτυχία.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#17719
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθώ άλλο!
Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!