default_mobilelogo
  Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010
  1 Απαντήσεις
  2.4K διαβάστηκε
Καλημέρα σας,
Εδώ και τρείς μέρες πρόσεξα ότι έχει αλλάξει η οσμή των πρωινών ούρων και επίσης το ίδιο συμβαίνει και κατά τη διάρκεια της μέρας εάν δεν πιώ αρκετό νερό.  Είναι κάτι αρκετά έντονο και θυμίζει αμμωνία.  Να σας αναφέρω ότι εδώ και 8 μήνες παίρνω yiasminelle.  Παλαιότερα συγκεκριμένη συσκευασία αντισυλληπτικών μου ανέβασε τα ένζυμα στο συκώτι.  Πριν 3 μήνες έκανα αιματολογικές εξετάσεις και τα ένζυμα μου ήταν φυσιολογικά.  Υπάρχει περίπτωση η άυξηση ενζύμων στο συκώτι να προκαλέσει αλλαγή στην οσμή των ούρω;
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#14738
Αγαπητή φίλη.
Θα αυξήσεις την ποσότητα των υγρών που πίνεις ημερησίως και καλού κακού κάνε και μια γενική εξέταση ούρων, με πρωινά ούρα, σε ένα μικροβιολογικό εργαστήριο.
Φιλικά
Π.Κ.

Δρ. Παναγιώτης Δ. Κοφινάκος Μαιευτήρας - Χειρουργός - Γυναικολόγος Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Ε.Κ.Π.Α. Ιατρείο: Τζων Κέννεντυ 40 Περιστέρι - Αθήνα Τηλ: 211- 2215099 Κιν: 6972-911176 Web site: http://kofinakos.gr Συνεργάτης Μαιευτηρίου 'Ρέα'.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!