default_mobilelogo
  Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2011
  1 Απαντήσεις
  1.7K διαβάστηκε
ΕΙΜΑΙ 37 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΗ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΦΑΙΡΕΣΑ 1 ΙΝΟΜΥΩΜΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΧΡΟΝΟ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 1 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΓΕΘΟΥΣ 4 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΑΠΟΡΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ.ΕΚΑΝΑ 3 ΜΗΝΕΣ AVERCAP ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΟΥΣ 2 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ 3 ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ AVERCAP ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΗΣ ΜΥΤΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑ ΑΔΥΝΑΤΗ Η ΥΣΤΕΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΙΣΗ. ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΑΛΙ .ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΕΙ?ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΕΣΤ ΠΑΠ ΠΡΙΝ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΟΚ.
Περίπου πριν από 13 χρόνια
·
#17956
Αγαπητή  Φίλη!
Δεν  ειναι  κατι  άλλο...Σχίζω  το χαρτί  μου...  
Ενα  ινομυωμα  ειναι..Στην φαση  αυτή   ατυχώς  μπορει να  εμφανιστουν  πολυ  συντομα...
Φιλικά
Π.Ζ.

Δρ.Ζησόπουλος Παρμενίων.
Μαιευτήρας Γυναικολόγος (1937 - 2020).
Το 2001 Δημιούργησε την ιστοσελίδα ιατρικών πληροφοριών Gyn.gr με στόχο την άμεση και αξιόπιστη πληροφόρηση της σύγχρονης γυναίκας σε θέματα Υγείας και Πρόληψης η οποία υφίσταται και συνεχίζει το έργο του μέχρι σήμερα.
Απεβίωσε στις 8-1-2020 ετών 82.

Δεν υπάρχουν απαντήσεις.θα απαντήσουμε μέσα στις επόμενες 24 ώρες.Μην απαντάτε σε ερωτήματα που ξεκίνησαν άλλα μέλη στο Forum, η απάντηση σας σε αυτά θα διαγραφεί. Φιλικά από την διαχείριση!