user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

ninka

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. ninka
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Κυριακή, 06 Μαρτίου 2011
γεια σας!εχω πολυκιστικες ωοθηκες,εκανα εξετασεις και ο γιατρος μου ειπε να παιρνω τα androcur.Αναρωτιεμαι αν οι τριχωφυια που εμφανιστηκε ηδη εξαφανιζεται?επισης λενε οτι τα androcur παχαινουν και κανουν κυταριτιδα,ισχυει?(ειμαι 1.70 52kg)αν ναι,τι πρεπει να προσεξω στην διατροφη μου?
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Ας αρχισω  από την διατροφή  σου.. Με  υψος 170  και  βάρος  52  κιλά,  αρχισε  από αμεσως  να τρως  όπως όλος ο  κόσμος..
Κατά τα άλλα: Πιστευω  ότι  ο γιατρός  οσυ έδωσε  το androcur σε  συνδυασμό με κατι  άλλο..
Για το αποτελεσμα :  θα  δειξει το ενωριτερο μετα  περιπουθ 4 μηνες ..
Οχι, δεν θα  παθεις  κυτταριτιδα  από την αγωγή..
Ούτε  κι αν βαλεις  λιγα κιλά.
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
διαβασα σχετικα αρθρα για την τριχωφυια και αναφερει οτι τα χαπια βοηθανε μονο στο να μην αυξηθει,ενω οι τριχες που εμφανιστηκαν μονο με λειζερ υποχορουν η αποτριχωση.ανυσηχω για αυτο το θεμα.
σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  1. Δευτέρα, 07 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Οχι, δεν ευσταθει αυτό... Υπερτρίχωση  που οφείλεται σε  ορμονικους λόγους, βελτιώνεται. Αν  αυτή  κληρονομήθηκε, τότε  δεν επηρεάζεται..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Τρίτη, 08 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.