user_mobilelogo
Φόρτωση ... Σύρετε το εξώφυλλο για επανατοποθέτηση

eleni78

  Registered Users Τελευταία εμφάνιση, 7 χρόνια πριν
  1. eleni78
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Παρασκευή, 27 Αυγούστου 2010
καλησπερα σας.
στις 18/8 υποβληθηκα σε αφαιρεση εξωμητριου με λαπαροτομη.η ιστολογικη εξεταση αναφερει κυημα εξωμητριου κολοβωματος σαλπιγγας. μια μερα πριν την εγχειριση η χοριακη ηταν 3200. αμεσως μετα την επεμβαση μου ηρθε αιμα που κρατησε 5 μερες περιπου. σημερα, 9 μερες μετα η χοριακη εδειξε 7 μοναδες. ειναι ανησυχητικο αυτο γιατρε, που δεν μηδενιστηκε εντελως; ο γιατρος ηταν καθησυχαστικος και ζητησε επαναληψη μετα απο μια εβδομαδα.
θα ηθελα επισης να αναφερω οτι εδω και καποιες μερες (μετα την επεμβαση), εχω φλεγμονη και πρηξιμο στην ευρυτερη περιοχη των γεννητικων οργανων.παιρνω αντιβιωση και κολπικη κρεμα επι 3 μερες και δεν εχω δει μεγαλη βελτιωση. φταιει η επεμβαση η ειναι κατι ασχετο με αυτη; θα πρεπει να κανω κατι που δεν εχω κανει;
ευχαριστω εκ των προτερων.
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή φίλη.
Αυτά που μας αναφέρεις, είναι φυσιολογικά μετά από την επέμβαση αφαίρεσης εξωμητρίου κυήσεως.
Η χοριακή θα μηδενιστεί σε λίγες ημέρες και τα ενοχλητικά συμπτώματα θα υποχωρήσουν.
Θα κανονίσεις ένα ραντεβού με το γιατρό σου, για εξέταση, σε μια εβδομάδα περίπου.
Συστήνω, να αφήσεις να έρθουν 3 φυσιολογικοί κύκλοι περιόδου και μετά να ξεκινήσεις νέα προσπάθεια σύλληψης.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
καλησπερα γιατρε.
σας ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σας. θα ηθελα να σας κανω μια ακομη ερωτηση.
υπαρχει περιπτωση να χρειαστει στην περιπτωση μου καποια αποξεση η κατι αλλο;
αυτο το ρωτω επειδη δεν μηδενιστηκε η χοριακη στην τελευταια εξεταση και επειδη ακομη ανησυχω μηπως το θεμα δεν τελειωσε.
ευχαριστω θερμα για τον χρονο σας.
  1. Σάββατο, 28 Αυγούστου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Μην ανησυχείς.
Δε θα χρειαστεί τίποτε.
Θα περιμένεις την επόμενη περίοδο, σε 5 εβδομάδες περίπου από την επέμβαση.
Φιλικά
Π.Κ.
  1. Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
ευχαριστω πολυ γιατρε για τις απαντησεις σας.
  1. Κυριακή, 29 Αυγούστου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
καλησπερα και παλι γιατρε.
τα πραγματα εγιναν οπως τα ειπατε. η χοριακη μηδενιστηκε και ειμαι αρκετα καλυτερα.
αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης. πρεπει μετα την επεμβαση να περασει καποιο διαστημα για να κανω τεστ παπ, μια που συμπληρωθηκε ενας χρονος απο το τελευταιο, η μπορω να κανω τωρα;
επισης μαστογραφια χρειαζεται να κανω γιατρε; εκανα περισυ τετοιο καιρο.
να σας πληροφορησω οτι ειμαι 37 ετων και εχω κανει τρεις εξωσωματικες (7/09, 12/09 και 7/10) απο την τελευται δε προηλθε η εξωμητριος κυηση.
ευχαριστω και παλι.
 
  1. Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Μετά την πρώτη περίοδο, μπορείς να κάνεις τεστ παπ.
Για τη μαστογραφία, καλύτερα στα 40 σου, αν ανησυχείς για κάτι, μπορείς να κάνεις ένα υπερηχογράφημα μαστών.
Φιλικά
Π.Κ. 
  1. Κυριακή, 05 Σεπτεμβρίου 2010
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.