user_mobilelogo
  1. elric-12
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011
Γειά σας,(το ξαναστέλνω γιατι δεν ήρθε καλά το προηγούμενο...)
θα ηθελά να ρωτήσω το εξής. Πρίν ένα χρόνο ανακαλύφθηκε ότι έχω hpv έκανα κολποσκόπηση και βιοψία τραχήλου και απλά επιβεβαιώθηκε ότι έχω hpv. Μετά απο 6 μήνες ξαναέκανα τεστ παπ και ήταν αρνητικό
Εντωμεταξύ να σας θυμίσω ότι προσπαθούμε χρόνια για παιδί. Τον Ιανουάριο έκανα και 2η εξωσωματική σε φυσικό κύκλο αλλα΄δεν είχε αποτέλεσμα.
Ξαναπήγα για το Τεστ Παπ και στην κολποσκόπηση , μου είπε ο γιατρός καλό ειναι να ξανακάνουμε βιοψία γιατί εχει περάσει 1 χρόνοσ απο την προηγούμενη και δεν έχει υποστρέψει, ούτε καλυτερέψει.Παραμένει το ίδιο.Τώρα περιμένω τα αποτελέσματα.
Θα ήθελα να σας ρωτήσω, Σε ποσες μέρες απο την βιοψία μπορώ να έχω επαφές? (λόγω των προσπαθειών που κάνουμε).
Μετά απο 1 χρόνο που ανακαλύψαμε τον hpv θα έπρεπε η΄θα περίμενε κανείς να έχει υποστέψει?(cin1)
Σασ ευχαριστώ θερμά...
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή Φίλη!
Αν προκειται για μικροβιοψία (πλάτους  2 χιλ) θα  έλεγα  ότι  8  ημέρες ειναι  αρκετές ..  Ρωτησε  ομως  καλλίτερα   τον γυναικολόγο  πουτην διενηργησε..
Κατά  τα  άλλα,  ας περιμενουμε το αποτέλεσμα  και τα ξαναλέμε,
Φιλικά. 
Π.Ζ
  1. Τρίτη, 15 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 1
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
καλησπέρα σας .

Μόλις πριν απο λίγο με ενημέρωσε τηλεφωνικά ο γιατρός μου λοτι τα αποτελέσματα της βιοψιας έδειξαν απλό hpv,(αυτό που διαπιστώνεται και απο τις κολποσκοπήσεις).
Στο Τεστ-Παπ όμωσ μου έιπε ότι βρεθηκαν κάποια άτυπα΄κύτταρα (ενδομητρικα νομίζω) AGUS.
μου είπε ότι καλό θα ήταν ή να επαναλάβουμε τα Παπ Τεστ σε 1-2 μήνες η΄καλύτερα κατα τη γνώμη του να κάνουμε απόξεση....
Είπα τελικά να πάω σε λίγεσ μέρεσ να το επαναλάβω και ίσωσ το στείλει σε άλλο εργαστήριο, και θα συζητήσω μαζί του...

Η απογνωσή μου και η στενοχώρια μου με αυτά που περνάω τα τελευταια χρόνια , απλα΄δεν περιγράφεται... Αλλά δεν θα σας κουράσω με αυτό...

Αυτά τα κύτταρα μπορεί να έχουν δημιουργήθει απο τισ εξωσωματικές που έχω κάνει???(σπερματεγχύσεις κτλ...). η΄και απο την πολύ σύντομη βιοχημική που έιχα τον Οκτώμβρη?

Μπορεί να είναι δείκτης κακού προμηνύματοσ? (κακοήθεια)

Είχα κάνει Τεστ Παπ πριν 5 μήνες, και ήταν μια χαρα.. Πωσ είναι δυνατόν να άλλαξε τόσο γρήγορα εικόνα????

Με απόξεση , θεραπευόνται τέτοιου είδους άτυπα κύτταρα?

Εσείς γιατρέ μου , πωσ αντιμετωπίζατε τέτοια περιστατικά?

Παιδί θα μπορέσω να κάνω?




Σας ευχαριστώ.........................
  1. Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 2
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
https://www.gyn.gr/images/phocagallery/7-4.jpg
Ομάδα  αδενικών  κυττάρων ενδοτραχήλου  με ελαφρά ανισομεγέθεις  και εν μέρει ανισοχρωματικούς  πυρήνες.
Στην διαγνωστική απόξεση, δεν προέκυψε  τίποτε παθολογικό.  Περιστατικό  ιατρείου.  Δικό μας  παρασκεύασμα.  Χρώση κστά Papanicolaou, μεγέθυνση 10Χ40


Αγαπητή Φίλη!
Σωστά   τα λεει  ο γιατρός  σου..
Οι ατυπίες  που βρέθηκαν, αφορούν  κύτταρα  από  το αδενικό επιθηλιο  του ενδοτραχήλου της  μήτρας  που αφορά  μονον   ενα πολυ μικρό ποσοστό ευρημάτων στο  pap-test.  
Οι επαναλήψεις   του  Pap-test , εν ταξει, θα γίνουν, αλλά αυτό  που θα ενδιέφερε  επίσης ,  θα ήταν
η ταυτοποίηση  των  ιών HPV, που συμμετέχουν. Αυτή  μπορεί να γίνει  από το υλικό της  προηγηθείσας βιοψίας,  ή με ενα  HPV-test
κι ανεξάρτητα από τα ευρηματα, μια απόξεση του ενδοτραχήλου  της μήτρας..
Ειδικά ο προσεκτικός καθαρισμός του ενδοτραχήλου  (και σε  γυναικες  μεγαλυτερες  των 30 ετων αποξεση  και του ενδομητριου )  και  η ιστολογική  εξέταση  ειναι σημαντική ενέργεια, επειδή π.χ. το στελεχος  HPV  18  (υπευθυνο  για  ατυπιες στον ενδοτράχηλο)  μπορει  να  μην ανακαλυφθει  στο  ΗPV-test..Να  μην εξηγησω τα   γιατί και πως,  μπορεί να  συμβεί..
Εχε  υπ΄οψη: Σε  Pap-test με  ευρήματα άτυπων  αδενικών  κυτταρων  (AGUS) , εξαιρετικά σπάνια διαπiστωνεται   μια  σοβαρου βαθμού δυσπλασια  στην  ιστολογικη εξεταση.
Τα  ευρηματα στο Pap  δεν  εχουν καμια  σχέση με  προηγηθείσες εξωσωματικές..
Επισης:  Σαφως δεν  προκειται για  καποια  ΄΄κακοήθεια΄΄...  9 στα 10  η κυτταρολογική διάγνωση  ειναι υπερβολική.
Φιλικά
Π.Ζ,
  1. Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 3
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γεία σας,

Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας...
Η αλήθεια είναι ότι έχω αγχωθει υπερβολικά....

Έχω κάνει μέσα σε ένα χρόνο 2 βιοψίες τραχήλου και έχει βρεθεί απλό hpv. Θεωρούσα ότι στις βιοψίες βλέπουν
αν το στέλεχοσ είναι επικίνδυνο ή όχι. Δεν είναι έτσι ? Πρέπει να γίνει ταυτοποίηση??????Ο γιατρός μου για το συγκεκριμένο ήταν καθυσηχαστικός, τα AGUS τον "αγχωσαν" περισσότερο...
Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για τα AGUS κύτταρα, αλλά απ΄οτι βλέπω και στο ιντερνετ, είναι πάρα πολύ σπάνια να βρεθούν!!!!! και δεν βρίσκω πληροφορίες για το πωσ δημιουργούνται και απο τι... κτλ...

Είναι απο το hpv αυτά τα άτυπα κύτταρα? η΄είναι κάτι άλλο? Μπορεί να προκληθούν και απο κάποια φλεγμονή?

Επίσης οι τύποι hpv που ευθύνονται για κακοήθεια? Απο τί προκαλούνται? Απο απλή σεξουαλική επαφή? Πίστευα ότι αν κάποια γυναίκα δεν κοιτάζεται, τότε μόνο κάτι μπορεί να  εξαπλωθεί σε κακοήθεια....
Οι μόνεσ σχέσεις που έιχα, είναι με τον άντρα μου...

Σας ρωτάω γιατρέ, γιατί δεν μπορώ να βρω καμία πληροφορία ούτε για τα AGUS, ούτε για το πωσ προκαλούνται κακοήθειεσ απο hpv... Σας παρακαλώ πληροφορήστε με...

Δεν΄υπάρχει κανένα ιστορικό στην οικογένεια... Προσπαθώ πολλά χρόνια για παιδί και μου έχουν τύχει και αυτά τα γυναικολογικά και έχω τρελαθεί απο το αγχος και τη στενοχώρια....
Επίσης , η απόξεση μήπωσ δημιουργεί προβλήματα στη μήτρα?

Σας ευχαριστώ ........................


[hr]
  1. Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 4
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
AGUS σημαινει  ατυπίες αδενικών  κυτταρων ( αδενικά   κυτταρα υπάρχουν  στον ενδοτραχηλο  και στο ενδομητριο   )  απροσδιόριστης  αιτιολογίας .. Το εύρημα δεν ελέγχεται εύκολα με απλή βιοψία, επειδή τα  κύτταρα αυτά  είναι μεσα  στον τραχηλικο σωληνα  και  ο  ιστολογικος   έλεγχος μπορει να γινει  μονον με απόξεση..  Οι αλλαγές αυτές  ειναι  ιογενείς (προκαλούνται   δηλαδή  από ιους  HPV  και ειδικά  από τα στελεχη  18  και 45 ...)
Ακομη:  Δεν ευσταθεί,  ότι  από την ιστολογικη εξεταση  μπορούμε να βρούμε  ποιά στελεχη  ιών συμμετέχουν...Το  μονο  που βλέπουμε  είναι,  αν η ιστολογική αλλοίωση ειναι  χαμηλού,  ή σοβαρού  κινδύνου... Οχι  ομως   ποιος ιός την προκάλεσε... Γι  αυτό  απαιτείται  άλλη εξέταση..
Για το διαδικτυο....: Υπαρχει μεγαλη  ξενογλωσση πληροροφηρηση  και  λίγη Ελληνική .. Εχω και  μια δική  μου προσπάθεια  προσπέλασης του θέματος   που παρουσίασα το 2008  στην  Γυναικολογική Εταιρεία  θεσσαλονίκης: ''  Aπό το in situ, στο διηθητικό αδενοκαρκίνωμα του τραχήλου της μήτρας..''Δραμα σε μια πράξη'', ή ΄΄Κεραυνός εν αιθρία''  ΄΄
Η άποψη μου ειναι  να μην ασχοληθείς  να  καταλάβεις  θεματα  που και για γιατρούς  ειναι  δυσκολα..
Επαναλαμβάνω:  Κατά  90% δεν εχεις τιποτε  απολυτως.. Δεν  θα ήταν ομωςσκοπιμο να παρακάμψεις την αποξεση..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 5
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Καλησπέρα σας,
με συγχωρείτε που σας απασχολώ με το ίδιο θέμα...
Το πήρα το Τεστ Παπ και είναι το παρακάτω :

ΔΕΙΚΤΗΣ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑΣ 0/70/30
ΟΡΜΟΝΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ : ΣΥΜΒΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
ΧΛΩΡΙΔΑ : ΚΟΛΠΟΒΑΚΤΗΡΙΔΙΑ
ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ : ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ
ΕΝΔΟΤΡΑΧΗΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ : ΑΡΚΕΤΑ
ΕΞΩΤΡΑΧΗΛΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ : ARKETA
ΛΕΥΚΟΚΥΤΤΑΡΑ : ΑΡΚΕΤΑ ΟΥΔΕΤΕΡΟΦΙΛΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΠΥΡΗΝΑ
ΕΡΥΘΡΟΚΥΤΤΑΡΑ : ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ

ΑΤΥΠΑ ΚΥΤΤΑΡΑ : ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΣΠΑΝΙΑ ΑΔΕΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : EIΚOΝA ΣYMBATH ME AGUS(KATA BETHESDA)(ΑΤΥΠΑ ΑΔΕΝΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ)
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΛΕΓΧΟΣ

Πριν περίπου 6 μήνεσ (στο ίδιο κυτταρολογικο): Ακριβώσ τα ίδια , μόνο που άτυπα κύττα δεν υπήρχαν καθόλου!!!

IΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ (ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ)
ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : COLP --> L SIL
ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: 3 ΛΕΥΚΟΦΑΙΑ ΙΣΤΟΤΕΜΑΧΙΑ 0,3 - 0,4 ΕΚ.
ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ : ΕΛΑΦΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΚΩΔΩΣ ΜΕΤΑΠΛΑΣΘΕΝΤΟΣ ΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΕΠΙΘΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΤΡΑΧΗΛΟΥ(CIN 1 - LG SIL) . ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗPV ΛΟΙΜΩΞΕΩΣ.


Πωσ τα κρίνετε γιατρέ?
τι σημαινει σοβαρου βαθμου αυξηση του μεγεθουσ του πυρηνα?
Το ότι είναι στο ίδιο κυτταρολογικο εργαστήριο, έχει κάποια σημασία? (μέσα σε 6 μήνες!!! τελειωσ διαφορετική εικόνα)


Είπαμε να κάνουμε απόξεση μόλις τελειώσει η περίοδος , να πάω...Είναι καλή χρονική στιγμή?



Σας ευχαριστώ πάρα πολύ..............................................................
  1. Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 6
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
images/phocagallery/thumbs/phoca_thumb_l_colour4.jpg

Ομαδα  κυττάρων ενδοτραχήλου με διογκωμένους και σαφώς ανισομεγέθεις  πυρήνες,  που μπορεί να χαρακτηριστούν  και  σαν  AGUS.  Πρόκειται για  περιστατικό  που απεδείχθη  ότι  δεν είχε πρόβλημα.  Κυτταρολογικό επίχρισμα ενδοτραχήλου.  Περιστατικό ιατρείου. Δικό μας  παρασκέυασμα. Μεγέθυνση  10Χ40 . Χρώση  με  Cytocolor  (Μerck  Γερμανίας)

Αγαπητή Φίλη!
Κανε   ότι  σου υπέδειξαν..
Επαναλαμαβάνοντας τον  εαυτό  μου για αλλη μια  φορά,  ισως  μπορέσω  να   σου δωσω να καταλάβεις,  ότι  στην συντριπτική  πλειοψηφία των περιπτώσεων ,δεν θα βρεθεί κανένα προβλημα...Μία  παράμοια  κυτταρολογική   εικόνα  σου επεδειξα  σε προηγουμενο  μύνημα  μου,  όπου η γυναικα  δεν ειχε προβλημα. 
Επειδή ωστοσο  το ευρημα  ειναι  δυνατόν παρα  πολυ σπανια  να  οφειλεται  και  σε μια δυσπλασία (αυτή  αφορά  αδενικά  κύτταρα κι  αν  την αφήσεις,  μπορει  να προχωρησει  σε σοβαρό προβλημα), επιβάλεται να γινουν αυτά  που  υποδεικνύει  ο  γιατρός   σου. Μην φοβάσαι...
Αν  θυμηθης,   όταν εχεις  το πορισμα της  νέας  καθησυχαστικής  ιστολογικης εξετασης, ενημερωσε μας, επειδή μας διαβαζει  πολύς  κόσμος..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 7
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Γειά σας και πάλι γιατρέ...
Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο που αφιερώνετε....(δεν έχω λόγια να εκφράσω το πόσο με βοηθάτε...)
Αυτές τις μέρες , πήρα το θάρρος και πήρα το κυτταρολογικό εργαστήριο. Μίλησα με τον κυτταρολόγο, όπου και του διευκρίνησα ότι έχω hpv (κάτι που δεν ΄βρήκε ούτε αυτήν τη φορά στο επίχρισμα ούτε την προηγούμενη, ενώ το είχα...).
Μου είπε , ότι αν έπιανε στο επίχρισμα τον hpv,  δεν θα αξιολογούσε αυτά τα ευρήματα...και ότι ο hpv μπορεί να επηρεάσει και ενδοτραχηλικά κύτταρα...
Τον ρώτησα αν συναντάει συχνά τέτοια ευρήματα (agus) και μου απάντησε, Ναι!.και ότι δεν έιναι τίποτα και είμαι μικρή και κάτι τέτοια..
Δεν ξέρω άλλα δεν μου φάνηκαν πολυ επαγγελματικές, οι απαντήσεις αυτές...

Να το έλεγα στο γιατρό μου? ή θεωρείτε ότι δεν έχει νόημα????

Είναι δυνατόν αν έβρισκε τον hpv , να μην αξιολογούσε αυτά τα ευρήματα και να θεωρούσε ότι είναι απο τον ιο?
Τα εργαστήρια, θεωρώ και πίστευα ότι έχουν μία κοινη φόρμουλα και κοινά μηχανήματα ανάλυσης των δειγμάτων...

Δηλαδή αν το επίχρισμα πήγαινε σε άλλο εργαστήριο, θα μπορούσε να βγάλει και άλλα αποτελέσματα?

Επίσης κάπου στο site σας διάβασα ότι η απόξεση μπορεί να προκαλέσει καμιά φορα συμφήσεις. Επειδή όπως θυμάστε προσπάθώ πολλά χρόνια για παιδί και έχω "τραβήξει"(όπωσ έχετε πει κι εσεισ) πάρα πολλά,
Μπορεί μια απόξεση να με "βάλει" σε άλλες περιπέτειεσ?

Αμέσωσ μετά απο μια κανονική περίοδο (μετά την απόξεση και εφόσον όλα είναι καλά ..) μπορώ να ξεκινήσω προσπάθειες?

Αν μπορείτε σας παρακαλώ πάρα πολύ, απαντήστε μου και σε αυτέσ τις απορίες... Και μέχρι να κάνω την απόξεση δεν θα σας ενοχλήσω ξανά..........

Σας ευχαριστώ ειλικρινά.................
  1. Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 8
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Aγαπητή   Φίλη!
Με την τελευταία   μου απάντηση,  νομίζω  ότι  εξαντλήσαμε το θέμα..
Παρε  όποια  αποφαση  νομιζεις..
Φιλικά
Π.Ζ.
  1. Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 9
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Κύριε Ζησόπουλε τα αποτελέσματα τις βιοψίας από την διαγνωστική απόξεση :
 (5/4/11)ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :
ΤΕΠ 30/3/2011 Σε τεστ Παπ κύτταρα AGUS.
 ΜΑΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ:
2339/2011: Παρελήφθη με την ένδειξη ενοτράχηλος υλικό ξεσμάτων συνολικού όγκου 1,5 cc.
2340/2011:Παρελήφθη με την ένδειξη ενδομήτριο υλικό ξεσμάτων συνολικού όγκου 3 cc.
 ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ :
 2339/2011 και 2340/2011 : Ιστολογικά στο υλικό των ξεσμάτων (ενδοτραχήλου και ενδομητρίου περιλαμβάνονται κατακερματισμένο ενδοτραχηλικό, επιφανειακά τεμάχια προερχόμενα από τον ενδοτράχηλο χωρίς ουσιώδης παθολογικές αλλοιώσεις , σπάνια μεμονωμένα τμήματα μεταπλαστικού πλακώδους επιθηλίου επίσης χωρίς ουσιώδης παθολογικές αλλοιώσεις και ενδομητρικά τεμάχια αποτελούμενα από στρώμα και αδένια που αντιστοιχούν στην παραγωγική φάση κύκλου .
Στοιχεία κακοήθειας δεν παρατηρούνται στο αποσταλέν υλικό.

Είχατε δίκιο τελικά....

Ο γυναικολόγοσ μου είπε ότι μπορώ να συνεχίσω κανόνικά τις προσπάθειεσ που κάνω με εξωσωματική...
Μετά απο όλη αυτήν την ψυχολογική ταλαιπωρία η περίοδος ήρθε κανονικά. Κατα την 18η - 19η μέρα του κύκλου με περίοδο 26/4 έιχα ελαχιστα πιο σκούρα (ροζ-καφέ) υγρά, τα οποία κράτησαν για 2 μέρες. Μπορεί να οφείλεται στην αποξεση , και επειδη το προσπαθούμε για την ώρα φυσικά , να είναι κάποια "αντίδραση" της μήτρασ?

θα ήθελα να ξεκινήσω απεθείας προσπάθεια ξανα με εξωσωματική , αφού δεν έρχεται με τίποτα φυσιολογικα ....
Δεν ξέρω βεβαία αν θα μπορέσω άμεσα, Εσείς θα προτείνατε να περίμενα να περάσει και το καλοκαίρι, ή δεν έχει σημασία?
Έχω περάσει πολλά 4,5 χρόνια τώρα.... και αρχίζει και με πιέζει ο χρόνος και όλο το ψυχολογικό φορτίο...

Σας υπερ-ευχαριστώ!!!  Ευχομαι για εσας και την οικογενεία σας τα καλύτερα... και πάνω απο όλα, υγεία!!!!!
  1. Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 10
Αποδεκτή απάντηση Pending Moderation
Αγαπητή  Φίλη!
Μπορεις  να το δρομολογησεις  κι από τον επομενο  κυκλο,  μια   και τα΄΄προκαταρκτικά΄΄  θα  ΄΄φανε΄΄ λιγο΄΄ χρόνο..
Φιλικά
Π.Ζ
  1. Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011
  2. ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
  3. # 11


There are no replies made for this post yet.
However, you are not allowed to reply to this post.